končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) VEGA segedín[ recept č. 13404 zo dňa 23.4.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY kvasená kapusta / cibuľa / údené tofu / sol, korenie, horčica, sladká paprika / tahini (prip.lyžička masla) / tebi droždie prip. struhanka alebo kukuričná múka POSTUP PRÍPRAVY Na oleji si opražíme cibuľku do sklovita. Pridáme na kocky nakrájané tofu, chvíľu dusíme. Zalejeme vodou plus šťava z kapusty, pridáme koreniny - červená sladká paprika, gulášové korenie, biele korenie, môže byť aj majoránka. Keď nám táto zmes začne vrieť, pridáme kapustu a varíme cca 10 minút. Pred koncom dáme lyžičku horčice, zjemníme s tahini prípadne maslom, zahustíme s tebi droždím alebo kukuričnou múkou či strúhankou a kto pozná a používa, tak môže pridať umeocot :-) Podávame s celozrnnou knedlou alebo grahamové/celozrnné rožky |