. .. .. .. .. .. .
. .

Lahodný pizza koláč - RECEPT 1337

ÚČET BOL POZASTAVENÝ
Nicole s. (PunQie) ID 15244
Oblasť: Detva
Registrácia: 26.4.2007
Naposledy: 15.11.2011 23:08
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0

PIZZA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Lahodný pizza koláč


[ recept č. 1337 zo dňa  ]


Lahodný pizza koláč


POTREBNÉ PRÍSADY

Na prípravu tejto pizzi budete potrebovať nasledovné ingrediencie:
-droždie, hladká múka, oregano, pizza korenie, pasta pomodoro, cibuľa, cesnak, šampiňóny, olivy v slanom náleve, paradajky, šunka, syr, olivový olej.


POSTUP PRÍPRAVY

Kompletný postup vrátane fotografií, je nižšie :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. prvým kľúčovým bodom je príprava kvásku. Kvások si pripravíme nasledovne- droždie, pol lyžice soli, 2 malé kávové lyžičky cukru, 1 dcl vlažného mlieka. Keď všetko tieto ingrediencie zmiešame, kvások necháme vykvasiť.


2. Keď kvások vykysne, vlejeme ho do misky spolu s hladkou múkou. Pridáme lyžičku soli a všetko to poriadne vymiešame do cesta.


3. Teraz sa pustíme do prípravy "zmesi", ktorú budeme rozotierať po povrchu cesta. Zmes pripravíme nasledovne- do misky vlejeme pomodoro, pridáme oregano spolu s pizza korením, lyžičku olivového oleja a pretlačený strúčik cesnaku.


4. Keď máme zmes hotovú, pripravíme si plech. Omastíme ho a vlejeme doň pripravené cesto. Na cesto zase rozotrieme pripravenú pomodorovú zmes. Keď máme všetko hotové, nastane čas ukladania zvyšných ingrediencií. Na povrch pizze teda ukladáme podľa fantázie šampiňóny, olivy, nakrájané cibule, paradajky, syr a šunku. Na záver ešte celú pizzu posypeme nastrúhaným syrom. Keď budeme hotový, pizzu vložíme do vopred vyhriatej rúry na 200-220 °C.
Pizzu pečieme približne 15 minút, do zlatista. Odporúčam bez kečupu, ktorý zbytočne pokazí chuť a "prebije" ostatné ingrediencie.


Na záver ešte pohľad na ingrediencie spomínané hneď na úvode. Dobrú chuť! :)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu