. .. .. .. .. .. .
. .

Lahodný pizza koláč - RECEPT 1337

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

PIZZA

ID 15244 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Lahodný pizza koláč


[ recept č. 1337 zo dňa  ]


Lahodný pizza koláč


POTREBNÉ PRÍSADY

Na prípravu tejto pizzi budete potrebovať nasledovné ingrediencie:
-droždie, hladká múka, oregano, pizza korenie, pasta pomodoro, cibuľa, cesnak, šampiňóny, olivy v slanom náleve, paradajky, šunka, syr, olivový olej.


POSTUP PRÍPRAVY

Kompletný postup vrátane fotografií, je nižšie :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. prvým kľúčovým bodom je príprava kvásku. Kvások si pripravíme nasledovne- droždie, pol lyžice soli, 2 malé kávové lyžičky cukru, 1 dcl vlažného mlieka. Keď všetko tieto ingrediencie zmiešame, kvások necháme vykvasiť.
2. Keď kvások vykysne, vlejeme ho do misky spolu s hladkou múkou. Pridáme lyžičku soli a všetko to poriadne vymiešame do cesta.
3. Teraz sa pustíme do prípravy "zmesi", ktorú budeme rozotierať po povrchu cesta. Zmes pripravíme nasledovne- do misky vlejeme pomodoro, pridáme oregano spolu s pizza korením, lyžičku olivového oleja a pretlačený strúčik cesnaku.
4. Keď máme zmes hotovú, pripravíme si plech. Omastíme ho a vlejeme doň pripravené cesto. Na cesto zase rozotrieme pripravenú pomodorovú zmes. Keď máme všetko hotové, nastane čas ukladania zvyšných ingrediencií. Na povrch pizze teda ukladáme podľa fantázie šampiňóny, olivy, nakrájané cibule, paradajky, syr a šunku. Na záver ešte celú pizzu posypeme nastrúhaným syrom. Keď budeme hotový, pizzu vložíme do vopred vyhriatej rúry na 200-220 °C.
Pizzu pečieme približne 15 minút, do zlatista. Odporúčam bez kečupu, ktorý zbytočne pokazí chuť a "prebije" ostatné ingrediencie.
Na záver ešte pohľad na ingrediencie spomínané hneď na úvode. Dobrú chuť! :)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Gibanica | Lahodný pizza koláč | Mrkvová s haluškami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu