Silvia C. (sindus) ID 89582 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
Čokoládová s karamelovými kvetmi
[ recept č. 13273 zo dňa 19.4.2009 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
.
POSTUP PRÍPRAVY
. |
mária k. (mamina 58) ID 55474 (19.4.2009, 21:26) |
taku knihu mam aj ja ale asi staršie vydanie v mojej tento recept nieje  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Silvia C. (sindus) ID 89582 (19.4.2009, 15:56) |
Recept mám z knihy Julkine netradičné torty: 1kg kryšt. cukru ,...0,40 kg glukózy ( može byť aj glukopur),,4dcl vody - všetko dáme varit do nerezového hrnca. Vložíme teplomer a sledujeme teplotu. Počas varenia zberáme penu nečistot. Pri teplote 120 C pridáme na špic noža kyseliny vínnej(ja som nedala,lebo som nezohnala)..a varíme dalej az do 146C..............Vylejeme na silikonovu podlozku a pomocou nej to hnietime,,ked sa uz dá chytit do rúk,,natahujeme a tým hmota získava perlet...A hotovo možeme tvarovat,,,Malo by sa to zahrievat pod infralampou ale mne stačila mikrovlnka........ Inak táto hmota sa dost topí takže moc tepla neznesie,,,Pripomína mi to cukrík bonpara ked ho necháte stát bez papierika )) |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | alena a. (Lilly006) ID 31057 (19.4.2009, 14:02) |
...a to tie kvety su jedleeee?????? a ak ano, tak ako sa robia? Inak kraaaasne, prekrasne !  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
martina k. (basado) ID 48922 (19.4.2009, 13:29) |
no veru su krasne mohla by si dat postup  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
mária k. (mamina 58) ID 55474 (19.4.2009, 13:08) |
tie kvieky su krasne,ako sa robia???  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |