končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Darina R. (dadulka19) ID 8655 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) bravčové s hlivou a hráškom[ recept č. 13042 zo dňa 10.4.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäsko,hríby(ja som dala hlivu),hrášok,pór,smotana,mlieko,múka,syr,soľ,korenie,bujón POSTUP PRÍPRAVY Najprv som spravila polievku-vývar z kúska bravčového stehna a keďže som stále nevedela,čo s mäsom z polievky,vznikla dobrotka Čo dom dal.Rodinka sa zalizovala.......Na oleji trochu osmažíme na kolieska pokrájaný pór,pridáme vopred namočené hríby a podlejeme troškou vody.Varíme 20 minút.Pridáme hrášok,soľ,korenie,mäkký syr(2-3 trojuholníčky),ktorý sa nám pekne roztopí.Potom vlejeme smotanu,v ktorej sme rozhabarkovali trošku múky.Necháme zovrieť.Ak je to moc husté dolejeme mlieko a prevaríme.Pridáme nakrájané mäsko.Hotovo...môžme podávať s pečenými zemiačkymi alebo ryžou...Dobrú chuť... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ešte v hrnci pri ochutnávke OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (30.10.2013, 10:10) |
ODPOVEDAŤ |