. .. .. .. .. .. .
. .

Nemecka muka - RECEPT 12966

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 12839 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Nemecka muka


[ recept č. 12966 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Viem, ze to tu nepatri, ale nenasla by sa tu maminka z Nemecka, co by mi vedela pomoct s mukou v nemecku? Chcela by som piect kolaciky a tak, ale neviem, ktora muka je ktora.... dakujem

POSTUP PRÍPRAVY

Viem, ze to tu nepatri, ale nenasla....
<< PRASÁTKA | Nemecka muka | Mandľová bábovka s čokoládovými kúskami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Aneta C. (Anet_007) ID 67403, mimibazar.sk/anet-007 (8.4.2009, 15:15)
hrubu muku si vlacim zo slovenska (skolak)
ODPOVEDAŤ
Aneta C. (Anet_007) ID 67403, mimibazar.sk/anet-007 (8.4.2009, 15:14)
ja tiez byvam v Nemecku... s mukou je to tu zaujimave, ale neda sa nic pokazit.
Instantmehl by som povedala, ze je nieco ako polohruba muka. Ostatne by mali byt nieco ako hladka muka. Ja vzdy kupujem v Globuse 5kg balenie Weizenmehl, a miesam ju s 1kg Volkornmehl (ale samozrejme, lebo sa mi to paci, ma taku orieskovu chut potom)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evekei) ID 31604 (8.4.2009, 9:41)
Ahoj Aďka, ja používam na pečenie koláčikov, buchiet, palaciniek no proste všetkého sladkého jednotne múku značky: Rosenmehl, Type 405 Weizenmehl. Je super. Ešte sa mi nestalo, že by sa mi niečo z nej nepodarilo, čo sa o tých slovenských povedať nedá...Aj si ju vozím na SR. Občas použijem aj Rosenmehl Vollkorn - celozrnnú, ale to len vtedy keď potrebujem trošku zracionálniť napr. buchty alebo palacinky, tak ju zmiešam s tou bielou. (hello) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Andrea B. (andrea.b) ID 12839 (8.4.2009, 12:29)
Dakujem Evka. Aj nou zahustujes? A co tak napriklad davas na halusky do polievky? Mame doma aj typ 505, ale obe sa mi zdaju konzistenciou rovnake :^)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evekei) ID 31604 (8.4.2009, 15:48)
Aďka ja vôbec nezahusťujem - ani polievky ani omáčky. Jedlo je omnoho ľahšie a zdravšie. Do polievok radšej dávam na zahustenie cestovinu alebo ovsenné vločky. To zahustenie ani netreba. Ale to je len môj názor... Na tie halušky môžeš pokojne použiť tú múku, čo som napísala, ale dá sa myslím aj tá 505. (K) (F)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu