končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
EVA H. (gendulka) ID 79293 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Lyžičkové rezne[ recept č. 12928 zo dňa 6.4.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg kur. mäso,6 pl hl. múka, 4 vajcia,1 sáčok gril. korenie,2 pl kečupu,1 pl horčice POSTUP PRÍPRAVY Kuracie mäsko nakrájame na malé kocky, asi 1x1 cm približne(ako sa vám podarí!). Do misky (ktorá sa dá zavrieť) si rozbijeme vajcia a pridáme múku. Miešame to (aby to cestíčko bolo hustejšie ako cesto na palacinky) prípadne ešte pridáme múku. Potom tam dáme korenie, kečup a horčicu a poriadne premiešame. Vložíme tam mäsko a tiež to premiešame aby sa spojilo s tým cestíčkom. Dáme to odležať do chladničky tak na 6 hodín. Potom lyžičkou dávame do horúceho oleja kôpky mäsa a urobíme s ních rezníky. Rezne robíme malé. Mäso nám vydrží v chladničke aj tri dni (pokiaľ sa nezje hneď). Prajem vám dobrú chuť! |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (20.8.2015, 7:29) |
ODPOVEDAŤ |