končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Mariana I. (hermiona) ID 1521 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Kura po marokánsky - rýchly a chutný nedeľný obed[ recept č. 12910 zo dňa 5.4.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kura, 150 g marhulového lekváru, korenie(ja som použila kura 7 bylín od Vitany, ale fantazii sa medze nekladú, olivový olej, cesnak, 2 hrnčeky ryže, 3 až 4 hrnčeky kuracieho vývaru, mrazená zelenina(hrášok, mrkva, kukurica...) cibuľa, soľ POSTUP PRÍPRAVY Kura si večer vopred naporcujeme, ja som aj vykostila a naložíme do pácu, ktorý si urobíme zmiešaním lekvára, od oka olivového oleja, korenia a cesnaku. Necháme cez noc v chladničke. Na druhý deň si na dno pekáča dáme umytú a prebratú ryžu, na to dáme cibuľu a zeleninu a zalejeme vývarom. Na to pokladieme mäso a dáme piecť do rúry na 225 °C na 25 minút. A obed je hotový:-) Dobrú chuť! |
Marcela B. (maba2204) ID 3556 (29.5.2009, 10:57) |
Ahoj Mariana.Musím to vyskúšať. . Prosím Ťa, ryžu treba celú zaliať tým vývarom a nasledne to zakryť? |
ODPOVEDAŤ |
Mariana I. (hermiona) ID 1521 (14.6.2009, 17:38) | ||
Ahoj Milan, asi trochu neskoro odpoveď, ale predsa Áno, ryža aj so zeleninou sa celá zaleje a pečie sa to odokryté | ||
ODPOVEDAŤ |