
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Jana K. (bosorka2000) ID 85290 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Malajské kuracie ragú[ recept č. 12731 zo dňa 29.3.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 6 PL sójovej omáčky, 1PL mletého zázvoru, 1PL hotovej svetlej zápražky, soľ, korenie, 500g kuracích pŕs, 2 stredne veľké mrkvy, 200g zeleru, 1 pór, 2 vačšie cibule, 1 strúčik cesnaku, olej. POSTUP PRÍPRAVY 3 PL sójovej omáčky, zázvor, zápražka, soľ, korenie a maso nakrájané na rezančeky. Všetko zmiešať a nechať odstáť vchlade cca 30min. Na oleji opražíme cibuľu nakrájanú na kolieska do zlatova, pridáme mrkvu a zeler nakrájané na pásiky. Za stáleho miešania orestovať. Do toho pridáme 3PL sójovej omáčky, potom pór a pretlačený cesnak. Osmahneme domakka. Maso opražíme zvlášť a nakoniec to všetko spojíme. Táto pochúťka je lahodka pre jazyk, oči aj nos :-))), tak vám prajeme dobrú chuť. |