
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Marta K. (supermarta) ID 62155 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Tiramisu[ recept č. 12695 zo dňa 29.3.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia,230 g praskoveho cukru,140 g hladkej muky,40 g maizeny, PL capucina-prasok,2CLprasku do peciva,3 platky zelatiny,500 g mascarpone,250 g jemneho tvarohu,60 ml marsala- dezertne talianske cervene vino,400 g marcipanu,100 g praskoveho cukru, 5 PL kakaa,papier na pecenie POSTUP PRÍPRAVY Vajcia oddelit, bielky vyslahat na tuhy sneh, pridat 150 g preosiateho praskoveho cukru,Po jednom pridavat zltka a sucasne slahat.Pridat muku s praskom do peciva, maizenu a capucino. Mensi plech pokryt papierom na pecenie, vyliat rovnomerne cesto. Ruru si predhriat na 175 stupnov , znizit na 150 stupnov- piect 15-20 minut. Nechat vychladnut. Krem- zelatinu dat zmaknut do studenej vody, vymiesat mascarpone s tvarohom,pridat marsalu a 80 g praskoveho cukru.Zmaknutu zelatinu zaslahat do kremu.Vychladnute cesto potriet kremom a odlozit cca. na 2 hodiny do chladnicky. Vypracovat marcipan+ praskovy cukor.Vyvalkat na velkost cesta,polozit a mierne zatlacit.Pomocou vykrajovaciek vykrajovat rozne velkonocne motivy.Vykrajovacky namacat do horucej vody!!!! Posypat kakaom. |