. .. .. .. .. .. .
. .

Zapekane cannelloni s tuniakom - RECEPT 12672

Martina P. (Mata74) ID 9033
Oblasť: USA
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.12.2006
Naposledy: 19.4.2011 2:10
Aktualizácia: 24.3.2009 0:10
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 9
RODINNÉ FOTOGRAFIE 12
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 157
NÁVODY 0

RYŽA A CESTOVINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)


Zapekane cannelloni s tuniakom


[ recept č. 12672 zo dňa  ]


Zapekane cannelloni s tuniakom


POTREBNÉ PRÍSADY

2 konzervy tuniaka, cca 900 ml mlieka, 1/4 pohara masla (60 g), 1/2 pohara hladkej muky, 1 pohar struhaneho syra, 12 cestovinovych trubiciek - cannelloni, sol, korenie, muskatovy orech, parmezan

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


maslo roztopte v kastroliku, pridajte muku a poprazte na slabsom ohni take 2 minutky, potom to zalejte 1 1/2 poharom mlieka a uvarte husty besamel....


besamel zoberte z ohna a odoberte 1/2 pohara besamelu a primiesajte ho k dobre scedenemu tuniaku, zmes osolte a okorente podla chuti....


besamel vratte na ohen pomaly pridajte zvysok mlieka a neustale miesajte dokial zmes nezhustne....


ked zmes zhustne pridajte pohar nastruhaneho syra, miesajte dokial sa syr nerozpusti, osolte, okorente, nastruhajte trocha muskatoveho orieska....


asi jednu tretinu besamelu vylejte do pekaca a poukladajte naplnene cestoviny....cestoviny nemusite varit dopredu uvaria sa pocas pecenia v besameli; cestoviny naplnite tak, ze bud si date tuniakovu zmes do sacku odstrihnete roztek, alebo trubicky naplnite opacnou stranou lyzicky....


cestoviny zalejte zvysnym besamelom....


posypte parmezanom, ale inym syrom....


pecte na 180 stupnov 30 minut do zlatista....



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Bananove lievance s cokoladou | Zapekane cannelloni s tuniakom | Cokoladovy puding s pepermintovou slahackou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (25.7.2014, 16:11)
(Y)
ODPOVEDAŤ
hana h. (hankazk) ID 90615 (24.7.2014, 22:37)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (18.6.2009, 17:50)
|:o) |:o) vyyyborneee |:o) |:o) odporucam vyskusat (jidlo) :

http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=531383

D (F)A (F)K (F)U (F)J (F)E (F)M za recept (F) (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (29.3.2009, 18:57)
mnamky..tak toto urcite vyskusam :-) :-) :-)uz sa tesim (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Renáta K. (beťko) ID 74416 (29.3.2009, 15:14)
(clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (29.3.2009, 12:46)
vyzera to skvele len ja by som to musela asi plnit maskom lebo tuniakom by som u mojho (cigo) (cigo)neuspela (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata74) ID 9033 (29.3.2009, 15:13)
Ahoj Livia, urcite by si mohla pouzit hociake uvarene masko najlepsie kuracie (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu