Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 48 návštěvníkov)
Tvarohovo-vanilkový krém
[ recept č. 1264 zo dňa 9.4.2007 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
2 balenia nízkotučného tvarohu * PUDING: 500 ml mlieka + cukor + 1 Zlatý klas * 1 vanilkový cukor * 250 ml smotany na šľahanie plus jeden stužovač * kompótové alebo mrazené ovocie – najlepšie mäkké ovocie ako jahody * pikantný džem * OZDOBA: čokoládové jazýčky * farebná ryža * pomarančová kandizovaná kôra atď.
POSTUP PRÍPRAVY
Pudingovo-šľahačkovo-vanilkovo-tvarohový krém s ovocím a džemom :-).
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
![]()
1. Recept Vám zaberie necelú 3/4 hodinku aj s prestávkou na deci vína. Uvarte hustý puding z pol litra mlieka, Zlatého klasu, vanilkového cukru a kryštálového cukru. Ešte do teplého pudingu opatrne vmiešajte nízkotučný tvaroh. Po úplnom vychladnutí primiešajte tuhú vyšľahanú šľahačku so stužovačom. Do pohárov vrstvite tvarohový krém s džemom a scedeným kompótovým ovocím - najlepšie jahodami a ozdobte podľa fantázie. Potom dajte krém úplne vychladnúť a podávajte.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |