
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Miinka K. (miinka) ID 45774 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Rizoto z kuracích drobkov - alebo falošná "ludaška" ?[ recept č. 12600 zo dňa 26.3.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY kuracie krídla, prípadne aj krk, žalúdok, srdce, pečeň. dalej: 2 ks mrkvy, soľ, olej, 1 cibuľa, mleté čierne korenie, 2 veľké PL rajčiakového pretlaku, vývar z drobkov, 30 dk ryže, sterilizovaný zelený hrášok, syr POSTUP PRÍPRAVY Kuracie krídla (4 ks) alebo aj drobky umyjeme, a dáme variť do osolenej vody. Hneď pridáme aj očistenú, po dlžke prekrojenú mrkvu. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme pretlak, obrané mäso a vnútornosti a osolíme, pokoreníme a podusíme. Po chvíľke zalejeme vývarom a zasypeme umytou ryžou. Prikryté dusíme, až kým sa ryža neuvarí, prípadne dolejeme vodu, ak nám nestačil vývar. Do hotového rizota vmiešame hrášok a nadrobno nakrájanú uvarenú mrkvu. Pred podávaním môžeme posypať strúhaným syrom. |