končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
SLADKÉ JEDLÁ |
Martina M. (mmj) ID 19672 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Karamelová voda na rezance (cestoviny, šúľance)[ recept č. 12529 zo dňa 24.3.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Na karamelovú vodu: 100 g cukru, 2 dl teplej vody, 1 vanilkový cukor, štipka škorice, citrónová kôra, rezance (šúľance), POSTUP PRÍPRAVY Cukor upálime na karamel dohneda, zalejeme teplou vodou, pridáme vanilkový cukor, škoricu, postrúhanú citrónovú kôru, a všetko spolu uvaríme. Rezance (cestoviny, šúľance) uvaríme precedíme. Posypeme mletým makom alebo nasekanými orechmi a polejeme karamelovou vodou. je to rýchly recept a pomerne lacný OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |