
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
BRAVČOVÉ MÄSO |
Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Mäsko v páci[ recept č. 12512 zo dňa 24.3.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé, 4 vajcia, 1 lyžička soli, 1lyžička ml.čierneho korenia, 1 lyžička vegety, majoránka, worchestrova omáčka a 2-3 lyžice hladkej múky POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny zmiešame. Rezne naklepeme a vložíme do pácu. Uložíme najlepšie na noc do chladu. Na druhý deň vyprážame. Podávame s ryžou, hranolkami alebo zemiakovou kašou. |