Marianna S. (Marijanna) ID 49716 |
 |
Oblasť: Humenné |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 17.6.2008 |
Naposledy: 25.6.2013 16:00 |
Aktualizácia: 2.3.2010 7:28 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
Plnene pstruhy
[ recept č. 12486 zo dňa 23.3.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
2 pstruhy, petržlenova vnat, 4 stručky cesnaku, šampiony, 2 pory, olej ,korenie-sol,poper,vegeta, hl.muka, citron
POSTUP PRÍPRAVY
ryby umyjeme, ak chceme odrežeme hlavu. Rozmixujeme alebo na drobno nakrajame cesnak a petržlen. Vnutro ryby posolime,naplnime zmesou cesnaku a petržlenu. Okorenime posypeme trochou muky a opražime sprudka na oleji. K rybe dame šampiony ak chceme cele,len ich posolime neobraciame nech sa pražia kym nestmavnu-nemyslim zhoria,len budu viditelne černejšie a makšie. Rybu do zlatova opečieme z oboch stran a podavame s čim chceme my sme mali duseny por na masle.dobru chut. My s citronom si pokvapkame rybu pred jedenim... |