
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Plnene pstruhy[ recept č. 12486 zo dňa 23.3.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 2 pstruhy, petržlenova vnat, 4 stručky cesnaku, šampiony, 2 pory, olej ,korenie-sol,poper,vegeta, hl.muka, citron POSTUP PRÍPRAVY ryby umyjeme, ak chceme odrežeme hlavu. Rozmixujeme alebo na drobno nakrajame cesnak a petržlen. Vnutro ryby posolime,naplnime zmesou cesnaku a petržlenu. Okorenime posypeme trochou muky a opražime sprudka na oleji. K rybe dame šampiony ak chceme cele,len ich posolime neobraciame nech sa pražia kym nestmavnu-nemyslim zhoria,len budu viditelne černejšie a makšie. Rybu do zlatova opečieme z oboch stran a podavame s čim chceme my sme mali duseny por na masle.dobru chut. My s citronom si pokvapkame rybu pred jedenim... |