
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
SLADKÉ JEDLÁ |
Andrea M. (andream1) ID 31619 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Tvarohová bábovka[ recept č. 12083 zo dňa 12.3.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 5 vajec, 250 g prášk. cukru, 250 g margarínu, 250 g tvarohu, 250 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, štipka soli, 80 - 100 g hrozienok, postrúhaná citronová kôra, 2 lyžice kakaa, vanilkový cukor, čokoládová poleva. POSTUP PRÍPRAVY Žltka vymiešame s cukrom, pridáme zmäknutý margarín, tvaroh a soľ. Do múky vmiešame prášok do pečiva a striedavo so snehom ju zapracujeme do cesta. Vmiešame hrozienka. Oddelíme asi dve tretiny cesta. Časť z neho uložíme na dno pripravenej formy. Do zostávajúcej tretiny primiešame kakao a lyžicou ho ukladáme do formy so zvyškom bieleho cesta, aby vznikla mramorovitá štruktúra. Pečieme asi 1 hodinu pri miernej teplote. Upečenú bábovku vyklopíme. Po vychladnutí ju polejeme polevou. |