Tatiana P. (Beverli Hills) ID 21161 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)
Kuriatko v sáčku....vynikajúce a bez roboty
[ recept č. 12044 zo dňa 11.3.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Kuriatko je základ a potom na čo máte chut či plnka alebo zemiaky alebo kapusta, jablka atd....nechám na vas, sáčky na pečenie.
POSTUP PRÍPRAVY
Kuriatko si namarinujeme zmesou na pečene kuriatko ja som si urobila pečene na zemiakoch takže som nakrájala zemky a dala som na ne trocha korenia na pečene zemky, všetko vložíme do sáčku na pečenie zavrieme a dáme piect nemusímte podlievat polievat atd proste ho necháte piect a spraví sa samo, daju sa robit takto aj ine druhy mäska aj rybky je to super hlavne preto že človek nemusí na to striehnut.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
![]()
takto vyzerá upečene. niekedy to robievam aj s plnkou alebo len tak do kuriatka vložím jablká alebo kyslu kapustu, naozaj toto nechám na vás
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
beata s. (kristina82) ID 47078 (19.3.2009, 12:02) |
aj ja sa chcem opytať,ci to treba popichať vidličkou, loebo na tých sáčkoch co som kupila ja v návode o tom nehovorili, ale v obrazkovom navode to tak bolo nakreslene.Vdaka |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Henrieta M. (Henrietta77) ID 28173 (15.3.2009, 13:23) |
Robila som Maggi nápady štavnaté kura s paprikou a bolo fantastické.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Helena K. (helka333) ID 78665 (13.3.2009, 8:25) |
Čo som pozerala v telke to pečenie kačky v sáčku, tak tam odspodu ten sáčik popichali vidličkou, aby prebytočná šťava odtekala. Ona sa postupne v rúre odparuje a v pekáči zostane iba kačací tuk. Aspoň tak to bolo prezentované. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Janka H. (Talim) ID 12293, mimibazar.sk/talim (12.3.2009, 10:02) |
sacky sa daju kupit aj v Kauflande alebo v Tescu...my sme si ich nosili pred 2ma rokmi z Irska a rodicia v sackoch pecu vsetko maso....od kuriatka, cez rebierka az po vsetko , maso pecene normalnym sposobom so u nas nevidela riadne dlho....... pred dopecenim zvykneme sacok roztrhnut, aby bola koža chrumkava, ale v tedy sa rychlo vyparuje stava co zostala v sacku.....preto by ma aj zaujimalo, ci Natasa sacok pred dopecenim roztrhla alebo nie, ked ma v pekaci tolko stavy |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Ivana H. (aivanka) ID 67942 (12.3.2009, 9:22) |
to je super... a nemusíte drhnúť hrnce... a kde sa dajú kúpiť takéto sáčky? okrem Maggi Dík Ivka |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Mária A. (amina557) ID 56541 (12.3.2009, 22:26) |
Ja si sáčky už roky kupujem v papiernictve,v COOP Jednote a u nás v dedine ich majú aj v zelovoci. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Helena B. (hela2) ID 37749 (12.3.2009, 9:26) |
Ja sáčky kupujem u nás v COOP Jednote  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva K. (Jolana) ID 36903 (11.3.2009, 18:04) |
Nataša, ja sa chcem spýtať kde dostanem kúpiť tie sáčky? Ja som teraz kúpila Maggi Nápady - Šťavnaté kura s paprikou a bylinkami /stojí to 0,85 EUR =25,61 Ks/ a kurča bolo fantastické, mäkkučké, sťavnaté a chrumkavé. Jednu hodinu sa pieklo pri 200C a sáčik som vôbec nemusela pred dopečením otvárať. Ďakujem .  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina L. (tinka1510) ID 25983 (13.3.2009, 0:39) |
Dnes sme si to kúpili, ale s cesnakom, tak sa tešíme na nedeľný obedík  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (11.3.2009, 17:32) |
No teda čo ešte vas nenapadne  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Helena K. (helka333) ID 78665 (11.3.2009, 17:20) |
Nataška, chcem sa spýtať, či sa to kuriatko v tom sáčku aj upečie do červena-chrumkava, alebo je potrebné ten sáčok dať dolu?? Videla som ako piekli tak isto polovičky kačice a tam po sparení a udusení rozstrihli sáčky a ešte nechali v rúre zapiecť . |
ODPOVEDAŤnahlásiť |