Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Janette M. (Zinka16) ID 75844 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
Rezne v strúhanke z čerstvých rožkov so sezamom
[ recept č. 12006 zo dňa 9.3.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
kuracie prsia, vajíčka, soľ, múka, strúhanka, sezamové semiačka
POSTUP PRÍPRAVY
Klasický rezeň v trojobale - to snáď ani nebudem popisovať. Ale kto raz ochutnal rezne obalené v strúhanke z čerstvých rožkov, tak už iné nebude nikdy chcieť!!!
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
![]()
pripravíme si všetko na obalenie
![]()
do čerstvej strúhanky pridáme sezamové semiačka (čím viac, tým lepšie)
![]()
rezne sú ako obalené vo vločkách snehu a vypražené vôbec nie sú mastné, sú šťavnaté a ani nie sú také tmavé.
A garantujem vám nebíčko v puse...
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
 |  | Janette M. (Zinka16) ID 75844 (22.3.2010, 8:06) |
Ja už robím väčšinou len takéto a s sa olizujú aj za ušami. Teším sa, že chutili  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zdenka H. (Zdenka55) ID 24381 (4.5.2009, 12:18) |
Sú vinikajúce, práve naopak, z čerstvých rožkov nenasaje tak oleja, predsa suché vždy viac všetko nasaje. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (12.3.2009, 10:15) |
Tak vcera som vyskusala,aboli uuuuuuuzasnneeee ako vo vaticke..odteraz uz budem robit len takto..sice je pravda ,ze nasaju viacej oleja,ale su omnoho chutnejsie...ODPORUCAM a dakujem za tip  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janette M. (Zinka16) ID 75844 (13.3.2009, 11:51) |
No ja si práve naopak myslím, že tie rezne vôbec nie sú mastnejšie , vždy ich nechávam odkvapkať na papieri, takže neviem Ale som rada, že chutilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (11.3.2009, 15:22) |
Ja mam taku skusenost ze struhanka z čerstvych rozkov pije viac oleja..no skuste..  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (11.3.2009, 10:42) |
Ja tiež pridavam sezam je to super ale tie rožky davaš sušene alebo čerstve ????? v zeptri??????????? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janette M. (Zinka16) ID 75844 (11.3.2009, 14:55) |
rožky pokrájam čerstvé na kolieska. Ja mám "zepter", ale iste sa to dá aj na inej značke s vysokými obrátkami.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva S. (esi) ID 32080 (11.3.2009, 9:23) |
myslíš z čerstvých rožkov ale usušených? Lebo neviem ako by som nastrúhala čerstvé rožky. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | MARIANA B. (12MAJKA21) ID 18382, mimibazar.sk/12majka21 (10.3.2009, 12:14) |
aj ja robiem z čerstvých je to no a rožky pomeliem na robote, kto nemá tak neviem, lebo na strúhadle mi to nejde  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Martina K. (martinka0852) ID 75170 (10.3.2009, 12:09) |
no tiež ma to zaujíma  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Andrea K. (anca66) ID 16418 (10.3.2009, 10:40) |
aj ja sa pýtam...neviem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana V. (Biši) ID 28240 (10.3.2009, 8:46) |
A ako sa spraví z čerstvých rožkov struhanka??? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janette M. (Zinka16) ID 75844 (11.3.2009, 9:03) |
ja mám na to mixér (môže sa propagovať značka? , ktorý to zvládne. Ale neviem, či aj "bežné" kuchynské roboty, na ktorých meliete orechy a pod. to zvládnu treba vyskúšať. Ak sa vám to podarí, určite neoľutujete  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |