
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
SLADKÉ JEDLÁ |
Silvia K. (sisula) ID 605 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | PALACINKOVÁ TORTA[ recept č. 1192 zo dňa 24.3.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY cesto: 3 vajcia, hladká múka, kryštálový cukor, mlieko, 1/4 kypriaceho prášku plnka: 1 l mlieka, 90 g Zlatého klasu (môze byť aj čokoládový puding alebo nutela), 4 PL kryštálového cukru, 700 g sterilizovaných broskýň (môže byť aj iné konzervované ovocie) na ozdobu: 250 g vyšľahanej sladkej smotany, 80 g nastrúhanej horkej čokolády POSTUP PRÍPRAVY Ako na to: Urobíme cesto na palacinky. Snažíme sa ich upiecť rovnakej veľkosti do rovnomerných kruhov. Z mlieka, Zlatého klasu a cukru uvaríme puding, ktorý za občasného miešania necháme vychladnúť. Broskyne scedíme a nadrobno nakrájame. Do tortovej formy si vložíme alobal a položíme naň palacinku, na ktorú rozotrieme vychladnutý puding a posypeme kúskami broskýň. Takto postupujeme až do naplnenia formy. Po naplnení odložíme na 2-3 hodiny stuhnúť. Ozdobíme šľahačkou a postrúhanou čokoládou. |