. .. .. .. .. .. .
. .

Pečené (grilované) tymiánové zemiaky - RECEPT 1186

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 2154 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)


Pečené (grilované) tymiánové zemiaky


[ recept č. 1186 zo dňa  ]


Pečené (grilované) tymiánové zemiaky


POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky, soľ (najlepšie morská hrubozrnná), čerstvý alebo sušený tymián

POSTUP PRÍPRAVY

Tieto zemiaky sú výbornou prílohou k rôznym pečeným a grilovaným mäskám.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Zemiaky uvarené v šupe roztlačíme pomocou "pučítka" na zemiaky na hrubšie placky. Dávame pozor, aby sa nerozpadli.
Roztlačené zemiaky vložíme do pekáča, z oboch strán potrieme olejom, osolíme hrubou morskou soľou (môže byť aj jemná) a posypeme tymiánom. Vložíme do rúry a pečieme dozlatista alebo grilujeme z oboch strán. Dobrú chuť!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Králik so slaninkou a pečenými tymiánovými zemiakmi | Pečené (grilované) tymiánové zemiaky | velka noc >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (28.8.2014, 10:39)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Mgr. Martina Š. (maťula) ID 6172, mimibazar.sk/matula (31.5.2010, 17:50)
Mňam, mňam, toto skúsime. |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (30.5.2010, 12:29)
Ivka, dnes som vyskúšala Tvoje zemiačiky, dupiekla som ich v rúre - do rozpučenej časti som dala ešte po kúsku masla (Y) (Y) - no jednoducho prefektné (pl) (pl) (pl) manžel veľmi pochválil tiež (Y) (Y) (Y) Ďakujem za úúžasný receptík, ktorý si rozhodne rada zopakujem (L) (L) (L) a tu moje http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=702547
ODPOVEDAŤ
Petra B. (Petra01) ID 24439 (16.4.2009, 15:11)
ideme cez víkend grilovať, vyskúšam ich urobiť, alenajskôr ich troška predvarím, potom pripučím ;-) a nakoniec skončia na grile, dám vedieť ako dopadli (H)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (4.4.2008, 19:39)
Ivka, mala som ich dnes na obed aj na večeru a sú fantastické, ďakujem za recept (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (3.4.2008, 19:47)
už sú hotové na zajtrajší obed, voňajú báječne , až mi je ľúto, že ich nemôžem hneď ochutnať 8o| 8o| 8o| 8o| 8o|, zajtra dám vedieť výsledok, (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (2.4.2008, 20:21)
toto si určite urobím, to môžem aj v 90 dňovej diete a mám aj čerstvý tymian v črepníku , svokrička mi jeden vypestovala, vlastne tento je už druhý, mňam už sa teším dám vedieť ako chutili (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Alica Š. (trpazlik1) ID 20848 (23.3.2008, 11:23)
Mňam, mňam (PL) (PL) (PL) prave sme dojedli (jidlo) (jidlo) (jidlo)su božské (velikonoce7) (velikonoce7) (velikonoce7) Krásne sviatky,Ajka
ODPOVEDAŤ
Ivana P. (Ika) ID 2154, mimibazar.sk/ika (2.4.2008, 18:33)
Ďakujem, aj keď som si všimla až po sviatkoch ;-) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Erika Dirdová (serafina) ID 16771 (21.6.2007, 15:46)
Robí to aj ....Jamie Oliver´,no asi vyskúšam aj ..Ja! ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (21.6.2007, 15:40)
ja tymian velmi nemusim :-#, ale napad je to skvely, urcite vyskusam s inymi bylinkami (Y)
ODPOVEDAŤ
Sabína M. (sabina) ID 4860, mimibazar.sk/sabina (30.3.2007, 13:15)
D O J E D E N E (clamp),a môžem robiť zase 8o|.....Boli perfektné!!!!!!!! (Y) (Y) (Y).My sme mali ku nim acidko. :-P. (Y)
ODPOVEDAŤ
Ivana P. (Ika) ID 2154, mimibazar.sk/ika (10.4.2007, 23:07)
Som rada, že chutilo (L)
ODPOVEDAŤ
Elena Š. (*ela*) ID 4972 (26.3.2007, 18:07)
Jéééj, tieto zemiačky som "objavila" asi pred mesiacom a sú výborné. (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Jarmila C. (ciglanova) ID 9282 (26.3.2007, 10:33)
zemiaciky vyzeraju fantasticky a aj to pri tych zemiacikoch na tanieri... (PL) Urcite to v najblizsej dobe vyskusam a rozmyslam prave, ze dnes som chcela piect na obed zemiaky... tak preco nie???
ODPOVEDAŤ
Ivana P. (Ika) ID 2154, mimibazar.sk/ika (26.3.2007, 12:34)
Dúfam, že bude chutiť. Ten zvyšok na tanieri je pečený králik so slaninou, je u mňa v receptoch.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu