končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Plnene slimačiky[ recept č. 11752 zo dňa 1.3.2009 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY listkove kysnute cesto, šunka, syr-ja som dala coottage cheese+majoran, mlety cesnak, vajce na poter, sezam na posyp POSTUP PRÍPRAVY kuky kuk.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI nakrajame cesto na trojuholniky poukladame šunku syr,alebo iny druh syra napr bryndza... zrolujeme rolujeme rolujeme x ukladame na pekač pred upečenim potrieme vajcom a posypeme sezamom upečene, len odporučam do vačšieho pekača,ja som to stisla do menšieho a vstrde sa mi neupiekli celkom dobre tak som musela dopekat a nebolo to uz ono, radsej menej rovnomerne ako ja tolko vela napchala jedno k druhemmu piect na cca 180'C max 30 min kym to nebude zlatohnede,len dat na vacsi pekac nie ako ja lebo fakt sa to v strede tak peken neupečie OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (6.4.2010, 23:03) | |
vyzerá to super, ale mám z toho obavy | |
ODPOVEDAŤ |
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (12.4.2010, 15:01) | ||
je to jednoduche,len strasidelne vyzera | ||
ODPOVEDAŤ |
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (14.4.2010, 11:25) | |||
že či by sa mi to dobre prepieklo... | |||
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (1.3.2009, 19:22) | |
ake je to listkove kysnute cesto?Take nepoznam.viem iba o listkovom alebo o kysnutom ceste.To sa len tak vsetko spolu zapecie?A potom sa kraja? | |
ODPOVEDAŤ |
Monika V. (1.Balance) ID 120696 (14.1.2010, 0:26) | |
lístkové kysnuté cesto je tzv.plundrové cesto. Poznáš to z croisantov,ktoré sa bežne predávajú v obchodoch | |
ODPOVEDAŤ |
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (1.3.2009, 19:29) | ||
tu sa da kupit kysnute listkove cesto, ale može aj listkove, aj kysnute,len aby sa doli robit slimaky. A diiik dopišem ohladom pečenia slimačiky sa takpovediac daju odlamovat | ||
ODPOVEDAŤ |