. .. .. .. .. .. .
. .

Japonské filé - 30 min. - RECEPT 11605

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 3686 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Japonské filé - 30 min.


[ recept č. 11605 zo dňa  ]


Japonské filé  - 30 min.


POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme: 4 kúsky rybie filé, citrónová šťava, soľ, mleté čierne korenie, 100 g masla, 1/2 šálky kyslej smotany, petržlenová vňať, 1 sáčok mrazenej polievkovej zeleniny, 3 čerstvé mandarinky, 2 lyžice strúhaného syra

POSTUP PRÍPRAVY

Ako na to:
Ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, necháme odležať. Mrazenú zeleninovú zmes nadrobno pokrájame, podusíme na masle, pridáme filé, osolíme, okoreníme, zalejeme smotanou a navrch položíme plátky mandariniek. Zasypeme strúhaným syrom. Zapečieme na 20 minút. Podávame s ryžou.
<< Cestovinový šalát | Japonské filé - 30 min. | Jahodová torta >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu