. .. .. .. .. .. .
. .

Smotanovo-zemiakový guláš - RECEPT 116

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

POLIEVKY

ID 166 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Smotanovo-zemiakový guláš


[ recept č. 116 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

400g očistených zemiakov
100g cibule
40g rastl. tuku
800ml vody
20g mletej papriky
200g čerstvých húb (hrsť sušených)
300g chudých párkov
5dl mlieka
250g smotany
50g hladkej múky
soľ, korenie
kocku Masoxu


POSTUP PRÍPRAVY

Nakrájanú cibuľu opražíme dozlatista, zaprášime paprikou, speníme, zalejeme vodou, vložíme kocky zemiakov, nakrájané huby (namočené sušené), kocky párkov, soľ, korenie a Masox. Akonáhle začne guláš vrieť, zalejeme ho zálievkou z rozšľahaného mlieka so smotanou a múkou. Varíme 30 minút za občasného miešania.
<< Pestrá panvica | Smotanovo-zemiakový guláš | Bavorské zemiaky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu