. .. .. .. .. .. .
. .

Francúzske kurča - RECEPT 11597

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 3686 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Francúzske kurča


[ recept č. 11597 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme: 1 kurča, 2 kyslé smotany, tymián, muškátový orech, soľ, tuk, francúzska horčica.

POSTUP PRÍPRAVY

Ako na to:
Naporcované kurča zbavené kože a kostí osolíme a zasypeme tymiánom. Niekoľko hodín (zvečera do rána) necháme v chladničke. Na druhý deň 3/4 masla rozpustíme a opečieme kúsky mäsa. Do jednej smotany zamiešame horčicu, do druhej zamiešame nastrúhaný muškátový orech. Do výpeku po kurati pridáme smotany, prehrejeme, (nie variť, nie vrieť, lebo sa zrazí!). Kúsky kuraťa "okúpeme" v omáčke podávame s hrozienkovou ryžou.
<< Palacinková torta | Francúzske kurča | Korenisté kura na taliansky spôsob >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu