
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Zuzana Ž. (Zoozana) ID 21196 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Naozaj nadýchaná bublanina[ recept č. 11474 zo dňa 22.2.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 6 vajec, 2 dcl oleja, 2 dcl vody, 1/2 kg cukru, 1/2 kg hrubej múky, 1 prášok do pečiva, POSTUP PRÍPRAVY Milé žienky, ak ste doteraz márne hľadali recept na naozaj nadýchanú, ľahkú a vysokú bublaninu, vyskúšajte tento recept. Žĺtka s cukrom vymiešame do penista. Potom postupne pridávame olej a vodu. Keď to máme pekne vymiešané do hladkej hmoty pridáme múku a prášok do pečiva. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a ručne primiešame do cesta. Cesto vylejeme do olejom vytretého a múkou vysypaného plechu a pridáme ovocie podľa chuti. Či už čerstvé alebo kompótové. Pečieme asi 20 - 25 minút na 180 stupňoch. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() žĺtka vymiešame s cukrom ![]() takto do penista ![]() postupne počas miešania prilievame olej a neskôr aj vodu, kým nám nevznikne takáto hladká hmota ![]() sneh ručne primiešame do cesta ![]() cesto vylejeme na plech ![]() a posypeme ovocím. v tomto prípade to bola rebarbora so škoricovým cukrom ![]() potom už len upečieme, nakrájame a papáme OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Barbora G. (Barbinka641566) ID 19948 (18.6.2009, 13:36) |
Ahojte, tak so cez víkend vyskúšala túto úžasnú bublanina. Čaute Jana ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Katarína M. (76katrin) ID 7296, mimibazar.sk/76katrin (1.6.2009, 14:17) |
Cukru je akurat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
beata s. (kristina82) ID 47078 (23.2.2009, 11:55) |
nie je toho cukru nejak vela? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zuzana Ž. (Zoozana) ID 21196 (28.6.2009, 14:39) |
toto je povodny recept. Ja osobne davam menej cukru. Asi 300 g a uplne to staci. | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |