
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MLETÉ MÄSO |
Helena B. (hela2) ID 37749 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Falošná husacia pečeň[ recept č. 11328 zo dňa 18.2.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 350g jemne zomletého bravčového mäsa, 150g jemne zomletého teľacieho mäsa, soľ, mletá červ.paprika, čajová lyžička Solamylu, uvarený zemiak, 1 vajce, 1dcl sladkej smotany. Na špikovanie: plátky jablka, sušené slivky. Na potieranie a pečenie: olej Na zriedenie a podlievanie: 2dcl bujonového vývaru z kocky POSTUP PRÍPRAVY Z mletého mäsa, ml.papriky, postrúhaného zemiaka, Solamylu a vajca urobíme cesto. Po chvílke postupne pridávame smotanu a vychladnutý bujon. Z masy vytvarujeme bochník, ktorý dáme do vymastenej ohňovzdornej misy. Bochník potrieme olejom, prešpikujeme plátkami jablky a sušených sliviek. Podlejeme bujonom a pečieme cca 50 min. v zohriatej rúre. Počas pečenia potierame bujonom. Podávame so zemiakovým pyre alebo knedľou a dusenou červenou kapustou. |