
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Gabriela P. (helvetia) ID 13483 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kuracie prsia s bielou kapustou - nieco na sposob " ala čína"[ recept č. 11194 zo dňa 14.2.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 300 g kuracich prs, 2 struciky cesnaku, 400 g hlavkovej bielej kapusty, 50 g prazenych arasidov, stipka cukru, 1 PL solamylu, 3 PL oleja, sol POSTUP PRÍPRAVY Umyte , osusene maso pokrajame na tensie platky, potrieme zmesou soli, cukru a rozotreteho cesnaku, rozmiesaneho v oleji. Obalime v solamyle aprudko opecieme z oboch stran po 5 min. Pridame na tenke rezance pokrajanu kapustu, podlejeme troskou vody a prikryte dusime asi 10-15 minut. Pred dokoncenim podla chuti prisolime a pokvapkame citronom, kapusta musi zostat chrumkava. Na tanieri posypeme posekanymi arasidami. My toto jedlo zvykneme jest bez prilohy. |