Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 |
 |
Oblasť: Banská Bystrica |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 19.7.2008 |
Naposledy: 7.5.2017 8:40 |
Aktualizácia: 28.4.2014 18:08 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
Valentínske gaštanové srdiečka
[ recept č. 11061 zo dňa 10.2.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Cesto: 200g hladkej múky, 80g práškového cukru, 1žĺtko, 100g margarínu, 100g gaštanového pyré, 2PL rumu.
Ozdoba: práškový a vanilkový cukor, alebo čokoládová poleva
POSTUP PRÍPRAVY
Zo všetkých surovín vypracujeme cesto a odložíme na hodinu do chladničky. Vychladnuté vyvaľkáme na hrúbku 0,5cm a povykrajujeme srdiečka. Poukladáme ich na plech vyložený papierom na pečenie, vo vyhriatej rúre 170 C upečieme. Čas pečenia 10 až 12 minút. Teplé obalíme v práškovom a vanilkovom cukre alebo vychladnuté máčame v čokoládovej poleve a ozdobíme. Dávka je asi na 30-35 kusov, ja som robila dve dávky. Dobrú chuť. |
 | Iveta S. (yvett) ID 11052 (10.2.2009, 15:14) |
Vyzerajú veľmi fajn  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 (10.2.2009, 15:20) |
ďakujem, sú veľmi dobré a mäkučké.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |