
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
RYBY A DARY MORA |
Jana C. (Naja) ID 3566 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Morská šťuka pod syrom[ recept č. 1105 zo dňa 6.3.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 4 filety z morskej šťuky, 70 g eidamu, 2 lyžice horčice, 1 lyžica worcesterovej omáčky, 1 lyžica sójovej omáčky, soľ, olej POSTUP PRÍPRAVY Kúsky rybieho mäsa z oboch strán jemne osolíme. Horčicu zmiešame s worcesterovou a sójovou omáčkou a vzniknutou marinádou filety natrieme. Necháme ich odležať asi hodinu. Kúsky ryby dáme piecť na panvicu do rozohriateho oleja a keď ich obrátime, hneď ich posypeme postrúhaným eidamom. Syr sa roztopí, kým sa spodná časť filiet vypraží. Podávame s uvarenými zemiakmi, tatárskou omáčkou a zeleninovým šalátom. |
![]() | Zuzana L. (zuzanabed) ID 4955, mimibazar.sk/zuzanabed (31.3.2007, 20:13) |
Milá Janka, dnes sme to mali na obed a veľmi nám chutilo. Vďaka za super recept. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (1.4.2007, 7:31) |
Zuzka teším sa že Vám chutilo. ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Zuzana L. (zuzanabed) ID 4955, mimibazar.sk/zuzanabed (1.4.2007, 12:30) | |
Losos je super. Ja odporúčam aj žraloka - my sme ho jedli prvý raz na dovolenke v Bulharsku a veľmi nám chutil. Minulú nedeľu som skúsila žraloka pripraviť aj doma a výsledok bol super. ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |