Katarína P. (Kitty) ID 3988 |
 |
Oblasť: Gelnica |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 15.5.2006 |
Naposledy: 13.7.2023 21:10 |
Aktualizácia: 6.9.2014 17:43 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)
pre drahého k narodkám - miluje syr :-)
[ recept č. 10649 zo dňa 26.1.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
inšpirovala ma Mirka 111 - ID 21138
nie je taká dokonalá ako originál, ale snaha bola :-) a miláčik sa tešil :-)
Bolo to dosť narýchlo, nestihla ani chladnúť a už sa krájala...
POSTUP PRÍPRAVY
korpus od Dáši z českého mmb ID 9782 Do formy 23 cm: 250g hladkej múky, 1prášok do pečiva (necelý), 4 vajcia, 240g pr. cukru , 150ml oleja, 100ml vriacej vody, kakao Krém od Ariell z českého mmb ID 126509 1/4l mlieka ( Do mlieka si pridáme kakao, čokoládu, nescu alebo arómu, podľa toho akú plnku chceme. Ja som tentokrát nalámala celú 100 g čokoládu. Robila som aj s nescou a bola výborná, aj punčová aróma s prídavkom štipky červenej farby bola super ) 2 vrchovaté lyžice polohrubej múky, aby sme zabránili hrudkám, múku pridávame do mlieka cez sitko. Do hotovej horúcej kaše pridáme vanilkový cukor ( aj 2 balenia ) a 50g Cery Miešame do rozpustenia tuku, Na kašu položíme igelitový sáčok (tak zabránime vzniku " hrubej kože" na povrchu ) a necháme vychladnúť. V mixéri si rozšľaháme 1 smetol a práš. cukor podľa chuti a po lyžiciach pridávame vychladnutú kašu. Paťah a myšky : varená poťahovacia hmota Trocha sa mi potrhala, tak som musela dolepovať :-(
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
x |
![]() |
x |
![]() |
x |
![]() |
v priereze |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Katarina C. (Kati51) ID 26740 (30.1.2009, 13:30) |
Katuška  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | janka m. (janefilip) ID 17321, mimibazar.sk/janefilip (30.1.2009, 13:25) |
katka mohla by som ta poprosit o recept na varenu potahovaciub hmot!lebo co som si urobila tak sa mi sypala nedalo sa mi s nej modelovat vopred dakujem misatova@zoznam.sk |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Katarína P. (Kitty) ID 3988 (1.2.2009, 14:26) |
Jani, poslala som mail  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |