. .. .. .. .. .. .
. .

Rolada z mleteho masa alla Cordon bleu - RECEPT 10612

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MLETÉ MÄSO

ID 5640 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov)


Rolada z mleteho masa alla Cordon bleu


[ recept č. 10612 zo dňa  ]


Rolada z mleteho masa alla Cordon bleu


POTREBNÉ PRÍSADY

1 cibula, 1kg miesaneho mleteho masa (bravcove, hovadzie resp. ine), cervena sladka paprika, mlete cierne korenie, sol, 2 vajicka, 3 lyzice jemnej struhanky, 2 caj. lyzicky horcice, 1 caj. lyzicka suseneho oregana, 4 platky tvrdeho syra (napr. Gouda), platky sunky

POSTUP PRÍPRAVY

Cibulu si nasekame nadrobno. Mlete maso zmiesame s cibulou, celymi vajickami, struhankou, horcicou, osolime okorenime ciernym korenim a cervenou paprikou...
Dalej vid. obrazkovy postup.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Na prac. dosku si dame papier na pecenie, posypeme ho troska struhankou a rozvalkame nan masovu zmes do obdlznika (cca. 28x30 cm). Na maso dame syr s odstupom asi 2 cm od okrajov. Na syr rozlozime sunku.
Pomocou papiera na pecenie zrolujeme maso do rolady, otvorene okraje stlacime. Pecieme vo vyhriatej rure pri asi 200°C 50-60 min.
Podavame so zemiakovou kasou alebo miesanym zeleninovym salatom, alebo najlepsie s oboma :). Chuti dobre aj studena.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Slane špirálky z listkového cesta | Rolada z mleteho masa alla Cordon bleu | Dekadentní vídeňská káva >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Nela B. (Vetrovka) ID 121914 (15.2.2011, 23:23)
konečne niekto, kto korektne napísal názov cordon bleu...ku jedlu sa nevyjadrujem, ked to vidím škvrká mi v žalúdku (clamp)
ODPOVEDAŤ
Mária P. (Mayka) ID 13577 (4.12.2009, 9:24)
to surove maso sa nelepi na ten papier pri rolovani? Este som nieco take nerobila. Nie je lepsi alobal?
ODPOVEDAŤ
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (8.12.2009, 23:34)
ked je poriadny papier, tak sa nelepi :-p Ja mam s papierom dobre skusenosti (Y)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (4.12.2009, 9:42)
Ja zatáčam fašírky na strúhanke, ide to veľmi dobre, na papieri som to ešte nerobila, ale je tam písaná tiež strúhanka, skús, potom napíš, ako Ti to išlo... (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Mária P. (Mayka) ID 13577 (4.12.2009, 8:45)
mnam. v nedelu uz viem co uvarim.
ODPOVEDAŤ
eva d. (karmelka) ID 119207 (19.11.2009, 14:57)
výborné jedlo... vďaka za recept (H)
ODPOVEDAŤ
MIROSLAVA M. (mimi2) ID 44827 (16.11.2009, 14:13)
(Y) (Y) (Y) (radost) (jidlo)super,super a este raz super jedlo,chutilo aj mojim fajnovym svajciarskym papulkam mojmu svokrovi a aj manzelovi.jednoducha priprava a rozvonalo cely dom.odporucam.
ODPOVEDAŤ
Marianna S. (Majka40) ID 5326, mimibazar.sk/majka40 (28.1.2009, 14:25)
mňňňammmm ... (pl) (pl) (pl) (pl)
ODPOVEDAŤ
Zuzana B. (rybenka8) ID 37053 (28.1.2009, 14:16)
toto masko sa pecie zabalené?lebo sa bojim aby pocas pecenia nestratilo tvar...
ODPOVEDAŤ
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (28.1.2009, 21:22)
Masovu zmes netreba vyvalat na velmi tenko, lebo potom moze rolada popraskat. Ja som ho piekla polozene na papieri na pecenie...
Resp. mozete skusit piect aj vo folii na pecenie masa ^o)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu