
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Denisa B. (DenaB) ID 3225 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Vyprážané kurča[ recept č. 10359 zo dňa 17.1.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 6 kuracích štvrtí alebo 12 dolných stehienok, hladká múka, 2 vajcia, mlieko, strúhanka, soľ, repkový plej POSTUP PRÍPRAVY Kuracie štvrte rozkrojíme na 2 časti- stehienko a zvyšok a osolíme. Do rúry dáme plech s olejom a predhrejeme ju na 250 stupňov. Kým sa nám olej zohrieva, obalíme si kuracinku v trojobale: múka, vajcia zmiešané s troškou mlieka, strúhanka. Do rozpáleného oleja na plechu postupne poukladáme obalené mäsko a znížime teplotu na 200 stupňov. Sledujeme farbu a stehienka podľa toho otáčame. Ak sú pekne zlatisté, znížime teplotu na cca 150-180 stupňov, každý podľa svojej rúry a dopečieme. Celková doba vyprážania je 45 minút. Podávame so slovenským šalátom alebo zemiakmi. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() tu už máme mäsko obalené ![]() vkladáme ho do oleja na plechu a do zohriatej rúry ![]() a už len podávať:-) ![]() super príloha je slovenský šalát, kuk v mojich receptoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Eva K. (Jolana) ID 36903 (18.1.2009, 8:00) |
Denisa, veľmi pekne ďakujem za vysvetlenie. ![]() ![]() Veľmi ma oslovil tvoj recept - mám rada takúto techniku prípravy jedla, ktorá je nenáročná na prípravu a hlavne som počula, že takto vysmážané rezne alebo kurča je veľmi makkučké a nie je nasiaknuté olejom . Určite vyskúšam. ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Denisa B. (DenaB) ID 3225, mimibazar.sk/denab (18.1.2009, 11:13) |
Evka naozaj, masko je vo vnutri makkucke a zvonku chrumkave. My to mame velmi radi ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Daniela H. (Češka) ID 23282 (17.1.2009, 16:36) |
Ahoj, môžem sa ťa opýtať aký máš ten šalát vedľa kuracinky? ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Denisa B. (DenaB) ID 3225, mimibazar.sk/denab (17.1.2009, 16:49) |
Danka to je slovensky salat a najdes ho v mojich receptoch, dnes som ho pridala spolu s kurcatom ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Daniela H. (Češka) ID 23282 (22.1.2009, 12:23) | |
Ahoj, ten šalát bol ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Denisa B. (DenaB) ID 3225, mimibazar.sk/denab (23.1.2009, 12:22) | ||
Danka dakujem za pochvalu, je to recept od mojej svokry ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva K. (Jolana) ID 36903 (upravené 17.1.2009, 15:46) |
Denisa, prosím Ťa koľko oleja si dala? ![]() ![]() Po koľkých minútach maso obratime? Alebo ho neobraciame?? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Denisa B. (DenaB) ID 3225, mimibazar.sk/denab (17.1.2009, 16:20) |
Evka oleja som dala cca 0,5 l, kedze som piekla v rure na plechu. Masko som obracala podla potreby, ked uz bolo zo spodnej strany do zlatista, otocila som ho. Tak ako ked vyprazas rezne, len to nie je na panvici, ale na plechu, aby sa maso lepsie prepieklo. | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |