.
PODMÍNKY PRODEJE
Mamička, budúca mamička, ocino alebo...

Ďakujem za nakuknutie do môjho bazáriku, dúfam, že sa niečo zapáčilo...

Podmienky predaja by som asi takto jednoducho zhrnula:

1. Pokiaľ máte o nejaké vecičky a nezdajú sa Vám informácie, ktoré uvádzam, dostatočné, treba sa spýtať - bez problémov premeriam, doopisujem, prípadne hocičo iné podľa Vašich potrieb. Na dotazy odpovedám hneď, ako je to možné, najneskôr do 24 hodín. Ak som náhodou niekde mimo a nemôžem komunikovať cez počítač - určite nechám odkaz na mojej stránke.

2. Poštovné prirátavam podľa toho, či sa jedná o balíček alebo listovú zásielku a to v sumách: 1,40 €, 1,80 €, 2,40 €, alebo 2,80 € (balik na postu), prípadne ako sa dohodneme (1.trieda alebo poistenie). Číslo môjho účtu je: 3109218859/0200. Pokiaľ uhrádzate peniažky z iného účtu ako zo svojho, tak uveďte prosím do poznámky svoje meno.

3. Poprosím o úhradu objednávky najneskôr do 5 dní, pokiaľ sú nejaké problémy s platbou - treba sa ozvať a určite sa nejako dohodneme. Inak objednávky ruším. Pokiaľ sa o nejakú vec len informujete, veci sa automaticky posúvajú dalším záujemcom bez konzultácie s predchádzajúcimi záujemcami, čiže: kto si prvý záväzne objedná vec, je jeho a nečakám na odpovede a podobné veci, nakoľko sa stalo, že som takýmto spôsobom prišla o mnohých kupujúcich. Objednávky odosielam vždy až po prípise peniažkov na môj účet. Nezabudnite prosím uviesť adresu doručenia. Ak nepríde k úhrade objednávky a z kupujúceho sa stane mŕtvy chrobák (chápem, že človek môže zabudnúť),ale ak nereaguje ani na moje výzvy, píšem negatívne hodnotenie.

4. Reklamácie NOVÉHO TOVARU riešim individuálne, snažím sa veci opísať čo najpodrobnejšie a najreálnejšie, ale tiež som len človek:)) Pri reklamáciách NEVRACIAM POŠTOVNÉ, hradí ho kupujúci, a je potrebné si uvedomiť, že je to poplatok pošte a nie mne!!! Ale všetko je vecou dohody. Takisto je možné tovar vymeniť, ak nie ste spokojné s farbou alebo vám nesadla veľkosť, alebo poškodený tovar vrátiť v lehote do 7 dní od doručenia a ja vám ho vymením za nový. Veci z VÝPREDAJA (v zľave a posledné kusy) späť neberiem, sú to veci na ktoré sa už nevzťahuje záruka!!

5. Na dobierku zasielam len vo výnimočných prípadoch, nakoľko som mala zlé skúsenosti s dobierkou, uprednostňujem úhrady buď cez poštu, na účet prevodom, vkladom alebo hocijako inak..

6. POZOR DOLEŽITÉ!!
Pokiaľ máte objednaných viac kusov tovaru, prekontrolujte obsah balíčka hneď na pošte, stalo sa, že prišiel neúplný balíček!! Pokiaľ by som neposielala celú objednávku - čo sa mi ešte nestalo, tak napíšem mail. Ak zistíte, že objednávka-balík nie je kompletná, reklamujte túto skutočnosť na POŠTE, môžete to so mnou len konzultovať, ale je to vec pošty a Vás - pošta zodpovedá za neúplné zásielky, nie ja...

Tak to by bolo asi všetko, ďakujem za spoluprácu a dúfam, že aj Vy sa zaradíte medzi mojich spokojných zákazníkov...
papa
Gabika
Podmínky byly naposledy upraveny: 27.1.2017, 11:13
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu