.
PODMÍNKY PRODEJE
ďakujem, že ste nakukli do môjho albumu

na čas ruším individuálne info o odoslaní. info o odosielaní sa dozviete v časti "ÚVOD". ďakujem za pochopenie.

veci, ktoré vám ponúkam sú samozrejme originál, kupované výhradne z oficiálnych stránok jednotlivých značiek, preto na otázky ohľadne originality nereagujem.
ceny nových vecí mám nastavené tak, že zľavy už ozaj neviem dať, u nosených vecí sa vieme dohodnúť, napr. pri väčšom alebo opakovanom nákupe, ale určite nie na napr. 50% z mnou určenej ceny, ako mi to často niektoré navrhujete...
na vaše cenové ponuky neodpovedám. zaťažujú ma časovo aj psychicky! buď vám moje ceny vyhovujú alebo nie, ak nie, tak si hľadajte lepšiu ponuku.
ak sa potrebujete zorientovať v cenách, odporúčam pred nákupom pozrieť www.tommyhilfiger.com, www.victoriassecret.com alebo oficiálne stránky príslušných značiek, aby ste zistili, že ceny ktoré vám ja ponúkam, sú viac než výhodné...

tovar mi môžte vrátiť, ak náhodou nesadne, ale obratom, nie o niekoľko týždňov, dokonca mesiacov, ako ma niektorí žiadate. v tomto prípade vám vrátim vašu platbu okrem poštovného, ak som platila poštovné ja, tak mínus poštovné. žiadam vás neposielať mi zásielku na dobierku, lebo ju neprevezmem vôbec, je to moja dobrá vôľa, že vám tovar vezmem späť. spodné prádlo a plavky z hygienických dôvodov nie je možné vrátiť.
AK SA VÁM TOVAR NEPÁČI, VRÁŤTE MI HO HNEĎ KÝM JE NOVÝ, UMOŽŇUJEM VRÁTENIE TOVARU, JE VRCHOLNE NESERIÓZNE TOVAR POŠKODIŤ A POTOM HO REKLAMOVAŤ /dobre viete o čom rozprávam, tí ktorých sa to týka.../

tovar si detailne prezrite po prevzatí, reklamácie po dlhšej dobe neuznávam. nemôžte mi predsa po obdržaní napísať, že je všetko v poriadku a ste spokojné a po mesiaci, že ste objavili vadu /to akoby ste išli po týždni do obchodu reklamovať, že vám zle vydali, myslíte, že by vás niekto bral vážne???/
platbu vraciam výlučne prevodom na účet, nežiadajte odo mňa posielanie poštovou poukážkou.
nežiadajte ma o zasielanie ponúk a fotiek na váš mail, všetko čo predávam je detailne vyfotené u mňa v albume.

VAMI NOSENÉ A PRANÉ VECI SPäŤ NEBERIEM, AK MÁTE ZÁUJEM O 2-ROČNÚ ZÁRUKU K NÁKUPU, TAK MUSÍTE NAKUPOVAŤ V KAMENNOM OBCHODE, JA JU NEPOSKYTUJEM, PRETOŽE TOVAR DO USA POSIELAŤ NEBUDEM.
tovar posielam výlučne prostredníctvom Slovenskej pošty, nežiadajte ma o zasielanie kuriérom, nemám na to pri svojom vyťažení čas. jedinou možnosťou je, že si sami kuriéra objednáte aj zaplatíte a on vyzdvihne zásielku u mňa doma.

objednávajte prosím len v prípade, ak ste už rozhodnutá, že vec skutočne chcete. denne dostávam niekoľko objednávok, pričom dotyčná/ý sa už nikdy neozve. evidujem týchto "kupujúcich" a pri opakovanom "objednávaní" nebudem už ani reagovať.
na vašu platbu čakám 3 dni od kedy vám odošlem údaje k platbe, bankový prevod trvá 1 deň, ak máte skutočne o tovar záujem, zadajte prevod čo najskôr, alebo mi dajte vedieť, kedy ho môžte zrealizovať, rada na neho počkám. inak tovar považujem za voľný a ponúkam ho ďalej...
po vašej objednávke vám ihneď posielam údaje k platbe a očakávam od vás potvrdenie objednávky s adresou. ak sa neozvete, považujem to za nezáujem a tovar považujem za voľný, preto ak vy bez informovania zaplatíte po týždni, môže sa stať, že to je predané.

RADA VÁM POŠLEM AJ DO ČESKEJ REPUBLIKY, BANKOVÝ PREVOD NA SLOVENSKO JE UŽ BEZPLATNÝ, ALE POČÍTAJTE, ŽE POŠTOVNÉ JE DRAHŠIE AKO NA SLOVENSKO.

POZOR ZMENA! odteraz si sami vyberáte ako tovar odosielam a teda sami nesiete riziko, že ak sa zásielka stratí a nebude zásielka poistená, o časť peňazí môžte prísť. v odpovedi na vašu objednávku vám napíšem možnosti poistného podľa druhu a hmotnosti tovaru, a to vždy buď ako doporučenú zásielku bez poistenia, alebo s poistením. ak máte záujem balíček poslať inak, napr. bez doporučenia, alebo 1.triedou, poštovné vám vypočítam podľa cenníka Slovenskej pošty.
NA DOBIERKU NEPOSIELAM, resp. len vo výnimočných prípadoch overeným kupujúcim. neakceptujem platbu prostredníctvom PayPal.
ak sa stratí nepoistená/ale aj poistená zásielka /stalo sa to už/, po reklamačnom konaní pošty / min. 30 dní/ vám vrátim sumu, ktorú mi vráti pošta, čo je 10 násobok poštovného, max. však 12€, teda je vo vašom záujme zásielku poistiť. príklad: ak ste si nepoistili tovar v hodnote 50€, vrátim vám 12€, darmo sa budte sťažovať u administrátora /mám to s ním konzultované/.
ak tovar chcete vymeniť za iný tovar, či veľkosť, ďalšie poštovné platíte vy. veci sú pomerané s toleranciou 1-2 cm, u elastických vecí a svetrov je dôležité ako vec natiahnete, položíte a podobne, počítajte s tým pri objednávke. ak vám ide o každý milimeter, neobjednávajte si veci cez internet, ale skúšajte v obchode. vždy meriam iba jednu vec z rovnakého druhu a veľkosti, stáva sa, že nie sú všetky úplne rovnaké a napr. po skúšaní môže mať vec o pár cm viac.

začali sa mi množiť požiadavky na výmenu tovaru, ktorý ste zakúpili u iných kupujúcich. BERIEM NASPAŤ A VYMIEŇAM IBA MOJ TOVAR. týka sa to vždy plaviek VICTORIA´S SECRET, teda ak Vám nesadli, vráťte ich tam, kde ste ich kúpili...


NA NOVÝCH VECIACH TOMMY HILFIGER SI NEZABUDNITE ODSTRIHNÚŤ BIELU PLASTOVÚ VISAČKU S ČIPOM, ABY STE NEPÍSKALI V OBCHODOCH:-)

budem rada, keď mi po obdržaní balíčku napíšete info o doručení a hodnotenie, tak ako ho Vám píšem ja. nežiadajte ma, aby som vám telefonovala, komunikujem výhradne mailom.

ďakujem a želám príjemné nakupovanie:-)

Dana
Podmínky byly naposledy upraveny: 3.4.2016, 22:11
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu