.
PODMÍNKY PRODEJE
PODMIENKY PREDAJA

Ďakujem za Váš záujem.
POPROSÍM V PRÍPADE REZERVÁCIE IHNEĎ NAPÍSAŤ AJ CELÉ MENO A ADRESU!!!

Balíčky posielam po pripísaní peniažkov na účet, v prípade priameho vkladu prosím o prirátanie 0,50€.

doplňujuce udaje: vaše meno.
Možné je zaplatiť aj poštovou poukážkou, dobierkou.

POŠTOVNÉ: podla tarif slovenskej pošty .Platba musí byť uskutočnená do 7 pracovných dní /ak sa nedohodneme inak/, s rezer čakám do kedy budete chciet a ako Vám to bude vyhovovať.


Prosím, berte na vedomie, že tovar je použitý,vecičky sú po mojich detoch.
Ak tovar nezodpovedá popisu, t.j. má nejaké fľaky a pod., ktoré som prehliadla, je možné tovar vrátiť, ale bez poštovného..
Po zaslani peniazi na moj učet posielam vecičky. cca max. do 5 dni.

***************************************************************************************-
.
Požičanie slávnostých šiat a oblekov:

Rada by som Vám tu odpovedala na najčastejšie otázky spojené s požičiavaním:


POSTUP VÝPOŽIČKY:
po upresnení objednávky Vám pošlem svoje čislo učtu, kam poukážete svoje fin. prostiedky, poukázať peniaze treba 14 dní vopred pred požadovaným terminom vypožičania šiat, ak sa ináč nedohodneme.

Moju adresu posielam mailom, alebo ju máte na obálke odo mňa, ak by ste ju nemali, napíšte mailik znova.
Ak prejavite záujem o požičanie šiat, treba uhradiť do 14 dni od dátumu vypožičky a terminu potreby, bez zalohy a úhrady šaty neposielam. Zálohu vraciam po obdržaní vrátených nepoškodených šiat.
V pripade, že si šaty rezervujete a neuhradíte do 14 dní, píšem negatívne hodnotenie.
Ak sa šaty roškubnú, zatrhnú alebo nejako inak znehodnotia, vznikajú mi náklady na jeho opravu a budem nútená od Vás žiadať jeho náhradu / čiastku určíme po posúdení krajčírkou, ktorá zhodnotí, či je oblečenie, alebo jeho časť poškodená nenávratne, alebo je možná jeho oprava a koľko budú stáť náklady na opravu.


- ak nemáte možnosť si veci skúšať , odporúčam poriadne premerať Vaše ratolesti a zistené miery porovnať s tými, ktoré sú uvedené pri jednotlivých modeloch..
- na základe zlých skúseností na skúšku oblečenie už neposielam... a ani náhradné ďalšie šatky, a ak ano, učtujem si ďalšie požičovné a zálohu za ďalšie šatky. +6 eur za kus,
PRANIE si normálne neúčtujem, len ak ich pošlete veľmi špinavé. Šaty mi musia prist najneskor do stredy po termine, ináč učtujem penále vo výške 5 eur za každý započatý deň., t.j. od stredy a odrátavam to zo zalohy.






POŠTOVNÉ:
- poštovné nie je zahrnuté v cene požičovného , účtujem si ho podľa platných faríf Slov. pošty.
- veci sa snažím posielať tak, ako sa dohodneme v mailoch , alebo po telefóne.




Dúfam, že budete s našimi vecami spokojné a prajem príjemné prežitie sviatočných chvíľ s nádherne vyfešákovanými detičkami / nakuknite pre inšpiráciu aj do rodinného albumu, kde už pár spokojných zákazníčkov máte možnosť uvidieť :-)



Ďakujem. Lenka
Podmínky byly naposledy upraveny: 2.1.2014, 8:55
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu