Zobraziť přihlasovací formulár

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Upozornenie na závadný obsah

„Maťka,ja robím podobne,len dávam menej "vecí" :-).Šupnem do hrnca kyslú kapustu(nepreplachujem,ja ľúbim kyselú),do nej za hrsť namočených šušených hríbov,za 10-15 sušených prepláchnutých sliviek,drvený kmín, čierne korenie a varím do cca 2 hodky.Odstavím,vlejem šľahačkovú smotanu a nechám prevrieť.…“
zostáva 5000 znakov
*