Regina I. (ginka25) ID 81627 |
Oblasť: Košice |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 10.2.2009 |
Naposledy: 28.12.2013 13:22 |
Aktualizácia: 6.11.2009 11:36 |
|
|
|
ULOŽIT NÁVOD | VYTISKNOUT NÁVOD | (návod si oblíbilo 7 návštěvníků)
Nenahraditeľny pomocnik
[17.3.2009]
ALOBAL je na balenie potravin do mrazničky najvhodnejši,pretože potravinu tesne obopina,čim zabranuje pristupu kyslika a chrani potraviny pred vysychanym.Ma tiež tu vyhodu,že pečivo,ktore chcete rozmraziť,date priamo v nom do studenej rury,kde rozmrazovanie začina od chvile,ked sa začne rura zohrievať.Ušetrite tym čas aj peniaze za energiu. |
ANNA N. (nad) ID 76418 (13.10.2010, 10:33) |
ja väčšinou rozmrazujem pri izbovej teplote, alebo v chladničke. No ak sa občas ponáhľam používam mikrovlnnú rúru a tam alobal Nesmie. Vďaka za radu vyskúšam. |
ODPOVEDAŤ |