
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
RŮZNÉ VYCHYTÁVKY |
ULOŽIT NÁVOD | VYTISKNOUT NÁVOD | (návod si oblíbilo 5 návštěvníků) UDENINY[17.3.2009] Jednotlive kolieska rovnakeho druhu salamy preložte pasmi alobalu. Pripadne si na alobalove misky rozložte kolieska salamy,tak aby sa mierne prekryvali a jednotlive vrstvy predeľte desiatovym papierom.Porcie potom vložte do mikrotenovych vreciek.Narez z niekoľkych druhov salamy v mrazničke ocenite najmä pri nečakanej navšteve.Rozmrazenie pri izbovej teplote nepotrva dlhšie ako pol hodiny.(podľa veľkosti vrstvy) |