. .. .. .. .. .. .
. .

NÁVOD - AKO NA PECENOVE HALUSKY*****

NÁZOV
VŠETKY NÁVODY
FOTOGRAFIE
SCRAPBOOK
RUČNÍ PRÁCE
BYDLENÍ
ZAHRADA
AKTIVITY S DĚTMI
SPORTOVNÍ AKTIVITY
DIETY
DOMÁCÍ MAZLÍČCI
SBĚRATELSTVÍ
RŮZNÉ VYCHYTÁVKY
<< Aby bolo pečenie farebnejšie a chutnejšie | AKO NA PECENOVE HALUSKY***** | Uprava fotiek. >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
NÁVODY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
alena k. (pajo) ID 9224 (28.11.2010, 17:09)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Denisa T. (Asined) ID 1681, mimibazar.sk/asined (6.4.2010, 20:51)
....ja to rozmixujem ponornym mixerom, pridam MCK, pretlaceny cesnak, majoran a trochu hrubej muky a pretlacim cez sito na halusky do vriacej polievky... (hello)
ODPOVEDAŤ
lenka b. (lenkabel) ID 116280 (6.4.2010, 14:43)
Ja robim knedlicky vetsinnou z kurecich jater ,-) ,-)a na to mi staci pouze vidlicka na rozmackani (Y) tak ze usetrim i ten struhak +o( ^o) (tudledudle)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (19.4.2010, 7:28)
Na bravčovú by si potrebovala asi vidly na hnoj. :-D :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Andrea K. (anca66) ID 16418, mimibazar.sk/anca66 (7.4.2010, 8:11)
,-) ja tiež takto s vidličkou - no, ale my zababreme vidličku a ona struhák, tak je to zajedno :-) (tudledudle)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu