melania l. (lararuby) ID 130989 |
 |
Oblasť: Banská Bystrica |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 5.1.2010 |
Naposledy: 28.7.2024 12:32 |
Aktualizácia: 14.11.2012 20:35 |
|
|
|
ULOŽIT NÁVOD | VYTISKNOUT NÁVOD | (návod si oblíbilo 7 návštěvníků)
AKO NA PECENOVE HALUSKY*****
[6.4.2010]
Bravčovú pečeň odblaníme,umyjeme a necháme v mraziaku napoly zamraziť.Takú stuhnutú ju postrúhame na jemnom strúhadle.Z pečene z hydiny vyberieme žlč,lebo by jedlo bolo horké a postupujeme tiež tak. Ja som vždy mala kopu riadov a odpadu,ked som použila mixér alebo mlynček,teraz potrebujem strúhadlo a tanier.A ide to ozaj raz dva. |
 | Denisa T. (Asined) ID 1681, mimibazar.sk/asined (6.4.2010, 20:51) |
....ja to rozmixujem ponornym mixerom, pridam MCK, pretlaceny cesnak, majoran a trochu hrubej muky a pretlacim cez sito na halusky do vriacej polievky...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
lenka b. (lenkabel) ID 116280 (6.4.2010, 14:43) |
Ja robim knedlicky vetsinnou z kurecich jater a na to mi staci pouze vidlicka na rozmackani tak ze usetrim i ten struhak  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (19.4.2010, 7:28) |
Na bravčovú by si potrebovala asi vidly na hnoj.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Andrea K. (anca66) ID 16418, mimibazar.sk/anca66 (7.4.2010, 8:11) |
ja tiež takto s vidličkou - no, ale my zababreme vidličku a ona struhák, tak je to zajedno  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |