. .. .. .. .. .. .
. .

NÁVOD - COKOLADOVA POLEVA*****NANASANIE

melania l. (lararuby) ID 130989
.
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.1.2010
Naposledy: 28.7.2024 12:32
Aktualizácia: 14.11.2012 20:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 852
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 5
RECEPTY 272
NÁVODY 12
<< PAPRIKA DO POLIEVOK***** | COKOLADOVA POLEVA*****NANASANIE | ZAKORENOVANIE_MNOZENIE MUSKATOV***** >>
nahlásiť
NÁVODY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Andrea J. (mandusa) ID 24820 (7.3.2010, 22:36)
Ja robím čokoládu s cerou a lyžičkou oleja - poleva sa neláme. (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (8.3.2010, 20:39)
Za vyskúšanie nič nedám,však? (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (7.3.2010, 20:54)
ja miešam čoko nie s margarínom, pretože ten keď ztuhne, láme sa, ale na radu mojej susedky cukrárky dávam olej, ten nestvrdne ako margarín a ešte jedna rada na torty, ak robíte obrubu zdobením krémom, najprv naneste tú ozdobnú obrubu a čoko až potom do stredu, neude vám stekať čoko po bokoch a aj jej menej spotrebujete, pod ozdobou je zbytočná.
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (8.3.2010, 20:42)
Hanka,tak najbližšie vyskúšam,rada tvojej susedky má logiku,podakuj sa jej aj za mňa. (Y) (Y) (Y) (L) (L) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (10.3.2010, 13:00)
Rado sa stalo!!!!!!
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina Š. (avivazka) ID 137431 (6.3.2010, 12:30)
ja si zákusok vytiahnem z chladničky skôr, ako mi poleva úplne stuhne, nakrájam si ju a dám stuhnúť, potom keď je stuhnutá, mi nepopraská (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (8.3.2010, 20:43)
(Y) (Y) (Y) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mária T. (MT Decor) ID 41811, mimibazar.sk/MTDecor (5.3.2010, 19:09)
takto tiež kedysi to robyla moja mamka, ja sa polevam snažím vyhybať, lebo mi tiež praskaju, a praskali mi aj tie kt, som nanašala pierkom, podľa mňa je najdoležitejšie spraviť dobru čkoladu ten- pomer margarinmu a čokolady a vtedy to praskať nebude, a pravdaže rezať nožom, namočeným v horucej vode
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (8.3.2010, 20:46)
Mňa osobne prasknutá poleva nerozhádže,hlavne,že je pod ňou ukrytá dobrotka,ale čo si pomyslí návšteva,však? (Y) (Y) (Y) (F) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu