Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Ľubomíra Ž. (sevena) ID 78522 | zobrazit další návody
ULOŽIT NÁVOD | VYTISKNOUT NÁVOD | (návod si oblíbili 3 návštěvníci)
čo so starým chlebom?
[21.10.2009]
chlieb namáčajte na chvíľu do vody, aby nám trošku zmäkol, potom ho jemne vytlačte a priadajte pochutiny ako na podlesník - zemiakové placky, ale pravdaže bez zemiakov a uvidíte ako vám bude chutiť. :-)) |
Zuzana K. (cistko) ID 43902 (30.10.2009, 15:41) |
vytriem velky kolacovy plech, chlebik poukladam na plech, pokryjem celu plochu, v hrnceku si vymiesam vajicko /ako na chlebik vo vajci/ polejem chlebik na pekaci, potom si spravim zmes z paradajkoveho pretlaku, kecupu, cenaku a pizza korenia ako na pizu, potriem a ukladam tym co ponukne chladnicka-podobne ako na pizzu, salama, sunka, olivy, kukurica, feferony, slanina, baranie rohy, sampiony, vajicko, tuniak....podla chuti, dam zapiect na chvilu, posypem syru zase dam zapiect a je to vyborne,r ychle a jednoduche  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Jana Karičková (Jana.K) ID 39897 (22.10.2009, 20:25) |
a este ked tam das troska oravskej slaninky nadrobno posmazenu s cibulku,to je pochutina...mnamko  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |