. .. .. .. .. .. .
. .

NÁVOD - Údenina po varení mäkká šťavnatá

NÁZOV
VŠETKY NÁVODY
FOTOGRAFIE
SCRAPBOOK
RUČNÍ PRÁCE
BYDLENÍ
ZAHRADA
AKTIVITY S DĚTMI
SPORTOVNÍ AKTIVITY
DIETY
DOMÁCÍ MAZLÍČCI
SBĚRATELSTVÍ
RŮZNÉ VYCHYTÁVKY
<< Detské gate, alebo… Nech žije recyklácia! | Údenina po varení mäkká šťavnatá | Stáhněte si ZDARMA e-knihu č.5 Abeceda se jmény >>
nahlásiť
NÁVODY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Anka P. (anika3) ID 122158 (1.10.2011, 16:19)
dievcata,skuste varit na paraku,na com robievate buchty.ja varim tak a som spokojna,nemaca sa maso vo vode a zachova si vsetky ziviny (hello) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marta R. (marta6297) ID 162997 (11.6.2011, 19:30)
Ja sunku davam do vriacej vody, uzavru sa pory a zostane v nej vsetko co ma, ked varim rolku, tak pred varenim si ponadvihujem gumku, do ktorej je vlozena, pretoze po uvareni mi ide lahsie dolu a aj ja ju nechavam vychladnut, resp. po uvareni ju vkladam do studenej vody - niekde som to citala. |:o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Viera B. (verka100) ID 104627 (11.5.2011, 15:44)
Kdesi tu v receptoch som čítala, že čas varenia je podľa toho, koľko údené mäso váži. Napr. ak váži mäso 1,5 kg tak ho varím 1,5 hodiny.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ingrid B. (ikrekmegdenis) ID 124154 (17.5.2011, 10:34)
Vierka dnešné šunky sa už varia veľmi krátko, teraz mám na mysli tie rolky ktoré predávajú na Veľkú noc a mám vlastnú skúsenosť, že šunka vážila vyše kila a ja som na ňu zabudla,tak sa mi varila dlho-dlho a rozvarila som ju takže u mojej šunky to neplatí koľko kíl toľko hodín (smich) (smich) (smich)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Viera B. (verka100) ID 104627 (17.5.2011, 17:32)
Je to možné, že rolka je rýchlejšie uvarená, ja rolku nekupujem, mám strach, aby nebola moc masná vovnútri, keď do nej nevidím, ja varím klasickú udenú krkovičku čerstvú priamo z mäsiarstva, a vždy sa mi podľa tohoto uvarí akurát.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana F. (puco) ID 5669, mimibazar.sk/tomasmatus (12.5.2011, 17:12)
Tak to som nevedela, ja ho vždy skúšam steakovou vidličkou, keď vojde ľahučko, je uvarené. Ale skúsim to odsledovať podľa toho množstva a času. Uvidím a dám vedieť.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mária B. (maJamaJa) ID 25282, mimibazar.sk/majamaja (9.5.2011, 8:52)
:-$ Aj ja to tak robím ... (Y) (Y) (Y)
Ja dám údené do vriacej vody, lebo som počula, že vriaca voda uzavrie póry v mäse a šťava tak ostane dnu, a potom nechám vychladnúť vo vode. Najťažšie je odhadnúť ten čas varenia.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu