Zobraziť přihlasovací formulár

Najkrajšie voňajúce čajové a súdkové sviečky :-)

Najkrajšie voňajúce čajové a súdkové sviečky :-)
Už ste to určite zažili. Chcete si navodiť krásnu voňavú atmoséru, kúpite si čajové sviečky alebo sviečky v skle, doma zapálite a zistíte že sú vhodné akurát tak do koša. Pekný dizajn ale umelá - chemická aróma, prípadne smrad a vyhodené peniaze.
 
Ja som pokupovala veľmi veľa sviečok - od Ikea, cez hypermarkety, internetové obchody, alebo handmade tvorbu na sashe a podobne. Až kým som nenatrafila na zahraničnú firmu ktorá sa zaoberá iba sviečkami a doplnkami ku sviečkam. Vyskúšala som niekolko vôní, v ponuke majú cez 50 vôní, takže vyberie si každý a okamžite som sa zamilovala do jednej. Túto vôňu nakupujem skoro druhý rok a neustále. Je to vôňa s vôňou figy - Figová Femme Fatale - a musím povedať že každému komu som túto sviečku podarovala tak bol z nej nadšený. Bohatá zmes zmyselných fíg, šťavnatého ovocia a zamatovej vanilky. To je len slabá charakteristika toho čo Vám zaplní priestor keď si zapálite túto sviečku. Čarovná figa = zvodná vôňa pre ženu.
 
Sviečky sa predávajú ako čajové (4 hodiny horia), votívne (6 hodin horia), súdkové (20-50 hodín horia, podla toho aky typ "súdku") a tie sú v kásnej darčekovej krabičke = takže sú vhodné aj ako darček.
 
DOPORUČUJEM. ODSKÚŠANÉ MNOU AJ MNOHÝMI ZNÁMYMI A RODINOU.
Ak by ste chceli vzorku ZADARMO /1x figová čajová sviečka/, stačí iba napísať :-). 
 
 
 
 
0.0
Publikované , prečtené 1798x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku

zumma 2. 8. 2016, 7:21
... ahoj, kde sa dajú tieto sviečky kúpiť ?