Zobraziť přihlasovací formulár

Novinky a vychytávky na MAREC ...alebo ako ušetriť a neprepásť akciu!!!

Novinky a vychytávky na MAREC ...alebo ako ušetriť a neprepásť akciu!!!

Ahojte MODERNÍ RODIČIA!!!!

 

Poďte so mnou pozrieť, čo je nové v obchodoch, dám Vám pár skvelých tipov na darček pre vašich blízkych alebo len tak pre svoje vlastné potešenie...

Tentokrát sa nebudem venovať móde ako takej, ale skôr tým najkrajším módnym doplnkom ako je vôňa. V marci som myslela aj na vašich partnerov, manželov alebo dospievajúcich synov - mám pripravené skvelé tipy na darček, len pre mesiac MAREC.

 

A keďže sa blíži Veľká Noc, tak aj tipy pre moderné mamy, ktoré majú rady vychytávky v domácnosti. Ale poďme pekne po poriadku....

 

1. Limitovaná jarná kolekcia od Pupy - PUPA DOTS Shock 

Opäť Pupa nesklamala a prišla s úžasnou jarnou limitkou. Úplnou novinkou je guličkový rozjasňovať na líčka, ktorý doteraz v ponuke ešte nebol. Prekvapila aj ružová očná linka, ktorá ma tiež oslovila, no nebyť skvelého  talianskeho vizážistu, ani by ma nanapadlo na oči použiť takúto farbu- a v kombinácii s krásnou paletou očných tieňov vyzerá fresh a veľmi rozjasňujúco. Výhodou týchto limitiek je, že máte všetko "pod jednou strechou" a tým pádom všetko dokonale zladené. Vy už nemusíte nič vymýšľať- laky, linky, rúže, lesky, tiene...odborníci to pripravili za nás :-)

 

  

 

2. Vône - ak hľadáte správny darček pre muža, alebo dospievajúceho chalana, tak sa vám oplatí vybrať jednu z týchto vôní- len teraz v mesiaci MAREC k nim totiž dostanete skvelé darčeky v jednej z našich slovenských parfumérií. A máte grif, akoby ste kupovala dva hodnotené dary!

HUGO BOSS Extreme -pri kúpe aspoň 50ml vône dostanete neskutočne krásnu športovnú tašku Hugo Boss, úprimne povedané, ani ja som neodolala, lebo tá taška ma strašne zlákala- aspoň budem mať skvelý darček k našemu blížiacemu sa výročiu...ale psss! :-)

 

   

MONTBLANC - K tejto pánskej vôni dostanete aj parádne moderné slúchatká... ak tie sa hodia kľudne aj pre muža či ženu- chlapca či dievča... a zasa máte o jeden darček navyše postarané...alebo si aj tieto necháme pre seba??? :-)

 

    

 

3. Novinka od MAX FACTOR - Voluptuous Flase Lash Efect

Výrobca garantuje až 5x viac objemu, maximálne zdvihnutie a oddelenie rias - a toto všetko za uvádzaciu cenu 12,50eur (bežná bude 16,50eur), ale pozor len v MARCI !!  Ja ju teda určite vyskúšam, čítala som na ňu dobré ohlasy na zahraničkých stránkach, tak verím, že nesklame - ak chcete, neskôr podám referenciu :-) 

                

4. Novinky v Tescome - Košík s miskou na domáci chlieb.

Pokiaľ máte radi čerstvučký voňavý chlebík a radi si ho pečiete doma, táto marcová novinka vás určite poteší. Okrem toho, perfektné sú aj nádoby pre detičky na desiatu - obdĺžniková na bagetu, štvorcová na senvič, kruhová na jablčko....a všetko v krásych žiarivých farbách.

                      

5. Jarné a Veľkonočné vychytávky pre pekný domov vás čakajú v Tchibe.

Som milo pekvapená z ucelenej kolekcie, tanierikov, príborov a vlastne všetkého, čo potrebujete na úžasne prestretý Veľkonočný stôl. Okrem toho tu nájdete aj krásne dekorácie - venčeky, vajíčka a obrusy. Všetko v jemných pastelových tónoch prichádzajúcej jari.

 

                       

 

Ak sa mi podarilo niektoré z vás inšpirovať, som veľmi rada. Tento blog som pre vás pripravila s láskou a snažím sa vám čo najlepšie poradiť. Noviniek je určite viac, no ja mám presne vyhradený priestor a počet fotografií :-)

No som tu pre vás...ak budete mať nejaké otázky, alebo budete chcieť recenziu na niektorý spomínaný produkt, kludne mi napíšte, rada vám pomôžem a poradím.

 

Miška ( Moderni rodičia, ID 12616)

 

5.0
Publikované , prečtené 1278x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku