Zobraziť přihlasovací formulár

Ako Adamko a Dávidko testovali LEGO DUPLO Rodinný dom 3v1.

Ako Adamko a Dávidko testovali LEGO DUPLO Rodinný dom 3v1.

V prvom rade sa chceme veľmi pekne poďakovať za možnosť testovať toto úžasné LEGO DUPLO Rodinný dom 3v1.


Ani neviem kde začať. Už samotná veľká krabica predpovedala, že v nej bude niečo úžasné. Moji chlapci Adamko 1,5roka a Dávidko 7rokov sa hneď pustili do vybaľovania LEGA DUPLA. Musím povedať, že LEGO DUPLO bolo precízne zabalené, aby sa nič pri preprave nepoškodilo. Po vybalení všetkých kociek a doplnkov z LEGA DUPLA ich bola veľká kopa.


Adamko si hneď zobral autíčko a do pár sekúnd prišiel na to, že je na zotrvačník. Kým Adamko testoval autíčko, Dávidko sa pustil do stavania domčeka podľa návodu. Návod je veľký, farebný, zrozumiteľný. Takže postaviť domček bola preňho hračka :).  Veľmi oceňujeme doplnky, ktoré sú súčasťou domčeka. Všetky sú úžasné a premyslené, či už  postavičky, zvieratká, nábytok, spotrebiče..... no Dávidko sa asi najviac z doplnkov potešil gitare, keďže sa jej už druhý rok venuje. Taktiež sa veľmi potešil aj knihe z LEGA DUPLA. Musím veľmi vyzdvihnúť, že sa myslelo aj na prilbu pri jazde na kolobežke, ako aj na triedenie odpadu. Jedinú výhradu mal starší syn, že v domčeku nie je TV :). Samozrejme nesmieme zabudnúť na svietiaciu hviedzu, ktorá ako druhá v poradí, po autíčku zaujala Adamka. Hviezda sa ľahko zapína, takže ani malé deti nebudú mať problém si hviedzu samé zapnúť.


Po doskladaní domčeka som ostala milo prekvapená, ako sa Adamko s domčekom hrá. Myslela som si, že ho bude chieť zbúrať, keďže je ešte malý, ale veľmi milo ma prekvapil, ako dlho sa  hral s domčekom. Veľmi ho zaujali otváracie okná a postieľky, v ktorých boli ,,periny,,. Veľmi dlhú dobu ich dookola vyberal a vkladal dnu. Ak sa mu nejaká časť LEGA DUPLA odpojila, dal mi ju, nech to opravím. Na druhý deň ráno, Adamkove prvé kroky viedli k domčeku a minimálne pol hodinu som nevdela,že mám dieťa :) . Sedel pri domčeku a krásne sa s ním hral. Viackrát počas dňa sa k domčeku vracal a hral sa s ním. LEGO DUPLO máme doma ešte len druhý deň, no starší syn už stihol poskladať ďalšie dva domčeky podľa svojej fantázie.


Taktiež nesmiem zabudnúť vydvihnúť, že LEGO DUPLO je naozaj svojou veľkosťou jednotlivých dielikov bezpečné, aj pre tak malé deti, ako je Adamko. Kocky sa ľahko spájajú. Po zostavení domčeka, je stavba pevná, ľahko sa dá bez porušenia preniseť na iné miesto.
Toto LEGO DUPLO je úžasné. Odporúčame ho všetkým. Naozaj skvelá hračka, kotrá rozvíja nie len motoriku, ale aj predstavivosť, trpezlivosť, logické myslenie,  komunikačné schonosti, sociálne vzťahy.

 

Výhodou toľkých kociek LEGA DUPLA je aj v tom, že vďaka nim si nepostavíte len tri domčeky, ktoré sú v návode ale nespočetné množstvo. Stačí len nechať pracovať svoju predstavivosť a fantáziu. Ak ešte neviete, čo kúpiť deťom pod stromček, určite LEGO DUPLO bude tou správnou voľbou.

Ešte raz z celého srdca ďakujeme za možnosť testovať LEGO DUPLO Rodinný dom 3v1.

5.0
Publikované , prečtené 271x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku