Zobraziť přihlasovací formulár

Testovanie LEGO DUPLO Rodinný dom 3v1 (10994)

Testovanie LEGO DUPLO Rodinný dom 3v1 (10994)

Milé maminky, milí tatinkovia, milé deti, milí starí rodičia... ☺️

Ja s mojou dcérkou (3 a pol ročnou) Natálkou sme boli vybrané a mali sme možnosť otestovať LEGO DUPLO Rodinný dom 3v1. A preto by som Vám veľmi rada napísala naše hodnotenie práve na toto LEGO.

Keď nám kuriér doniesol veľký balík, moja dcérka anilen nedýchala 😂 (keďže ja som jej dopredu povedala, čo sa v tej krabici bude nachádzať a ukázala som jej konkrétne LEGO DUPLO aj v katalógu). Úprimne, ani jedna z nás nečakala že to bude taká veľká krabica😂

Balík sme okamžite rozbalili a hneď sme sa (obe😂) pustili do testovania.

Vzhľad LEGO DUPLO nás dostal okamžite. Prekrásne farebné kombinácie, množstvo príslušenstva, dokonca auto na zotrvačník. Ale najväčšia bomba bola pre nás lampička, ktorá neskutočne krásne bliká. Veľké plus je, že lampička sa sama za pár sekúnd vypne a preto mi maminky nemusíme kontrolovať či ju naše deťúrence vypli😂 (šetríme si tak € na baterky☺️).

Obrovskú krabicu sme vyhodili a LEGO DUPLO sme si pekne poukladali do samostatného boxu, pretože tento domček za to naozaj stojí 💝

Ak zvažujete, čo najbližšie kúpite svojim detičkám, tak jednoznačne toto LEGO DUPLO je ideálna voľba pre dievčatá, ako aj pre chlapcov! My máme v izbičke aj krásny a veľký domček s vybavením a figúrkami, ale ten veru išiel teraz úplne bokom. Dokonca mi Natálka povedala, že by sme ho mali predať, lebo jej sa viac páči tento z LEGO DUPLO. Zaujal nás obe a dostal si nás aj tým, že si ho podľa priloženého návodu veľmi pekne vieme poskladať až na 3 spôsoby. Čiže, keď ju omrzí 1 domček, urobíme si domčeky dva alebo činžiak (ako sme si to my nazvali).

Toto LEGO si vieme krásne skombinovať s iným typom LEGO DUPLO (keďže ich veru máme požehnane). Vytvárame si tak "mestečko", kde máme zoo, políciu, sanitku, stavbárov, vláčik, nákladiak a pod. Natálka si veru poriadne rozvíja komunikačné schopnosti, ale hlavne zakaždým sama vymyslí a naučí sa niečo nové (a to predsa my mamičky oceníme). 

Natálka si vie krásne kocky (a ostatné) príslušenstvo chytiť do rúk. LEGO DUPLO je dostatočne veľké aj pre malé ruky, ľahko sa s ním pracuje - skladá, rozkladá, či stavia a v neposlednom rade krásne drží a je pevné.

Za mňa ako matku je toto LEGO DUPLO perfektné a určite by som ho odporučila aj ostatným mamičkám. 

0.0
Publikované , prečtené 153x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku