Zobraziť přihlasovací formulár

Testovanie LEGO DUPLO

Testovanie LEGO DUPLO

Lego na testovanie k nám dorazilo v "najhodenjšej" chvíli, a to zrovna vtedy, keď syn bol chorý a teda museli sme celé dni tráviť doma. Kuriér balík tiež priniesol v tej najvhodnejšej chvíli (ale teraz už bez ""), a to zrovna vtedy, keď mi obe deti zaspali 😀 Takže po spánku ich doma čakalo obrovské prekvapenie.

Krabica na LEGO DUPLO je velikánska a bola riadne zabalená, čize už samotné rozbalovanie bol pre nich zážitok. Deti po odbalení tejto obrovskej krabice boli nadčené, keď zistili, že sa jedná o LEGO DUPLO, lebo u nich je a aktuálne v kurze a radi sa s nim hrajú. Takže skôr ako sme sa stihli prezliecť z pyžamiek, museli sme ihneď začať skladať.

Poskladali sme spolu hneď prvý veľký dom, ktorý má aj návod ako prvý v katalógu (rozhodol o tom syn).  Podľa takéhoto postupu sme skadali prvýkrat. Chvíľami ich to bavilo, chvíľami sa popritom skladali podľa svojich predstáv. Ale väčšinu času teda pomáhali hladať správne kocky podľa obrázku a zároveň ich uložiť na miesto, ktoré som im ukázala. Po dostavaní domčeku sa s ním hrali podľa vlastnej fantázie asi pol hodinku, čo teda je u nás naozaj veľký úspech. 

Kocky z LEGO DUPLO su naozaj kvalitovo na výbornej úrovni a deťom sa s nimi veľmi dobre manipuluje (či už niečo skladajú alebo rozkladajú). S kockami aj ostatnými komponentmi z toho LEGO DUPLO sa deti radi hrajú každý deň, pričom sa rozvíja ich osobná kreativita a aj komunikačný rozvoj, keďže sa hrajú pri ňom na rôzne príbehy.

Toto LEGO DUPLO naozaj odporúčam ako mamina 2 malých detí (3,5 roka a 2 roky) aj oboch pohlaví, keďže sa tam nachádzajú komponenty, ktoré zaujali oboch. 

 

0.0
Publikované , prečtené 141x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku